22. oktober 2018
Udvalgsformand Troels Christensen, der tidligere har været formand for Sørbymagle Idrætsforening, fik lov at indvie fitness-afdelingen. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Udvalgsformand Troels Christensen, der tidligere har været formand for Sørbymagle Idrætsforening, fik lov at indvie fitness-afdelingen. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fitness-indvielse i fin form

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fitness-indvielse i fin form
Slagelse - 13. november 2017 kl. 15:30
Af Per Vagnsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Indvielsen af det nye fitnesscenter ved Sørbyhallen nær Slagelse blev et tilløbsstykke uden lige med tæt på 200 deltagere, da hallens formand, Lena Lund Pedersen, bød velkommen og fremhævede det unikke samarbejde mellem idrætsforening, lokalråd, lokale institutioner og Sørbyhallen.

Også formanden for landudvikling Slagelse, Troels Brandt, lagde i sin tale vægt på det eksemplariske samarbejde og evnen til at kommunikere de involverede organisationer imellem - måske man kunne tage ved lære af dette i Slagelse Byråd, mente Troels Brandt.

Formanden for den nye fitnessafdeling i Sørbymagle Idrætsforening, Johnny Helt, glædede sig både over til den lokale opbakning fra idrætsforeningen og ikke mindst det tætte samarbejde med DGI, som har bidraget med kompetent vejledning, mens Jørn Nielsen fra Slagelse Idrætsråd betegnede Sørbymagle Idrætsforening som en forening med visioner og ikke mindst evnen og viljen til at realisere dem.

Det var formand for kommunens kultur- fritids- og turismeudvalg, Troels Christensen (LA), der fik lov at klippe den røde snor til hallens fitness-tilbygning. Det var den tidligere formand for Sørbymagle Idrætsforening stolt over, og også han uddelte verbale skulderklap ved at sige, at de lokale folk forstår selv at tage ansvar og vise initiativ.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk