21. oktober 2020
Inden længe står et nyt og bedre Skælskør Fiskehus klar. Den ene gavl består næsten udelukkede af skydevinduer, der kan åbne helt op for den fantastiske udsigt ved havnen. Foto: Solveig Hansen
gallery icon

Se billedserie

Inden længe står et nyt og bedre Skælskør Fiskehus klar. Den ene gavl består næsten udelukkede af skydevinduer, der kan åbne helt op for den fantastiske udsigt ved havnen. Foto: Solveig Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fiskehus snart klar til ny start

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fiskehus snart klar til ny start
Slagelse - 30. januar 2020 kl. 11:50
Af Solveig Hansen

Skælskør: I de seneste 20 måneder har der kun været ét primært fokus i Henriette og Kurt Hansens liv: At komme på banen igen med Skælskør Fiskehus, der i løbet af en enkelt sommernat blev flammernes bytte ved en pludselig opstået brand.

Ingen i Skælskør havde troet, at der skulle gå så lang tid, inden Skælskør Fiskehus igen var klar til brug - mindst af alle Henriette og Kurt Hansen.

Allerede dagen efter branden var de to optimistiske, i troen på at der blot var tale om en hurtig klaret forsikringssag. Tiden har vist, at de tog fejl.

Alternativet, da alt andet gik i hårdknude, blev efter nogle måneder at anskaffe et mobilt butiksmodul, og med udgangspunkt i det, er der siden blevet langet frisk fisk over disken, mens de har taklet mere administrativt bøvl end de fleste.

Ser kun fremad

- Vi har besluttet, at nu vil vi kun se fremad, og vi gider ikke engang at tale om det mere, siger Henriette Hansen, mens hun viser rundt i det, der langt om længe er ved at være det nye Skælskør Fiskehus.

- På mandag henter de alle mobile vogne, og så er det vores håb, at vi er klar til at åbne i uge syv - måske før, siger Henriette Hansen.

Sidste åbningsdag i fiskehuset er derfor for en stund i dag (onsdag, red.), da torsdag, fredag og weekenden skal bruges på flytning.

- Vi glæder os rigtig meget. Vi har så mange idéer, der har stået stille i al for lang tid, siger Henriette Hansen, der i det nye fiskehus kan glæde sig over flotte hvide »metrofliser« og træfliser med sorte fuger.

Til en forandring fra det tidligere fiskehus, bliver caféen og selve butikken nu sammenhængende, så ikke de spisende gæster skal gå udenom huset for at få sat sig til bords ved en af Skælskørs smukkeste udsigter.

- Caféen vil kun være åben i butikkens åbningstider, fortæller Henriette Hansen, der lover, at både Skælskørplatte, stjerneskud og fish and chips igen vil være på menukortet.

- Det er en kæmpe befrielse endelig at være nået hertil efter halvanden år i uvished, siger Henriette Hansen, der nu sammen med Kurt Hansen alene ejer Skælskør Fiskehus.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk