31. oktober 2020
Politi og SSP-konsulenter er opmærksomme på til tider forstyrrende, voldelige unge på Slagelse Station. Problemet er kæmpestort, mener far til forurettet.
Politi og SSP-konsulenter er opmærksomme på til tider forstyrrende, voldelige unge på Slagelse Station. Problemet er kæmpestort, mener far til forurettet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Far slår alarm efter overfald: Unge uromagere skaber frygt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Far slår alarm efter overfald: Unge uromagere skaber frygt
Slagelse - 20. november 2018 kl. 06:00
Af Carsten Lysdal

Det er ikke bare unge mennesker og grupperinger, som søger ly til hygge og sjov, der opholder sig på eksempelvis Slagelse Station.

arrow Læs også: Hashrygning og uro i ventesalen - igen

Det siger en far, som ønsker at være anonym af hensyn til sin søn, efter at nu både politiet og SSP-konsulenter har bekræftet, at der af og til er lidt for mange ikke mindst unge mennesker at finde i og uden for ventesalene på Slagelse Station i selv sene aften- og nattetimer.

Sjællandske er bekendt med hans identitet.

- Jeg har kontakt til over tre personer, der er blevet overfaldet både der og andre steder i byen. Og de kan alle sammen fortælle om bekendte, der også er blevet rullet på for eksempel stationen, fortæller faren, der mener, at det er uholdbart, at man ikke kan gå omkring uden at frygte at blive bestjålet.

Politikommissær Kurt G. Nielsen fortalte i Sjællandske lørdag, at man er ganske opmærksom på de grupperinger, der opholder sig på særligt stationen. Han fortalte ligeledes, at man ad flere omgange har bortvist personer og sendt dem hjem i seng, fordi de rent ud sagt slet ikke burde være ude på det tidspunkt.

- Nogle af dem, vi træffer, er så unge, at vi også retter henvendelse til deres forældre. Her spørger vi dem så, hvorfor deres børn er ude på det tidspunkt, fortæller politikommissær Kurt G. Nielsen, som oplyser, at politiet gæster stationen hyppigt i et trygheds-øjemed.

Også i regi af SSP har man fokus på stationen.

- Vi holder godt øje med, hvor vores unge bevæger sig hen, og hvor de opholder sig. Der har været lidt stille omkring stationen i en årrække, men nu er det lige pludselig det sted, der er interessant igen. En ung, der er ude på det tidspunkt, er dog én for meget, fortæller Claus Martin, som har mange års erfaring fra sit SSP-virke og i øvrigt et »nogenlunde« billede af, hvad og hvem der er tale om,

At flere af dem udover bare at opholde sig ved stationen også er voldelige, kommer desuden ikke bag på ham, om end han finder deres adfærd aldeles uacceptabel.

arrow SSP om uromagere på station: - Vi holder dem i kort snor
20. november 2018 kl. 05:00 Opdateret: kl. 22:20
arrow Politiet skærper opsyn med gruppering efter uro
16. november 2018 kl. 06:05 Opdateret: kl. 19:06
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk