22. maj 2019
En container udenfor vidner om aktivitet i forbindelse med udvidelsen af ejendomsmægler-firmaet på Korsørvej. Foto: Arne Svendsen
gallery icon

Se billedserie

En container udenfor vidner om aktivitet i forbindelse med udvidelsen af ejendomsmægler-firmaet på Korsørvej. Foto: Arne Svendsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Erhvervsmægler udbygger efter stor vækst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erhvervsmægler udbygger efter stor vækst
Slagelse - 09. august 2018 kl. 07:07
Af Arne Svenden
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sven Lyse, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech på Korsørvej, er en glad mand.

Han har da også noget at glæde sig over, idet det går rigtig godt for firmaet. Så godt at der i øjeblikket er gang i en udvidelse.

- Vi startede her for halvandet år siden med to mand, nemlig Thomas Hansen og jeg. Her til 1. september vil vi sidde fem personer her. Det er en virkelig sjov historie, lyder det fra Lyse, der er langt forud for den tidsplan, som i sin tid blev lagt for firmaets vækst.

Han fortæller, at firmaet har fået så mange erhvervskunder, at det er nødvendigt med ny-ansættelser, for at kunne betjene kunderne ordentligt.

I første omgang er erhvervsrådgiver Diana Christoffersen blevet ansat, og til september bliver firmaet så forøget med endnu to personer.

- Den ene af disse vil specielt tage sig af landbrug, siger Sven Lyse.

Udover erhvervs-mæglere sidder der også fem »almindelige« ejendomsmæglere under ledelse af Henrik Hjortkær i lokalerne på Korsørvej, der ejes af Hans Hansen, søn af den afdøde tidligere mangeårige ejendomsmægler Carl Erik Hansen.

Men erhvervsdelens vokseværk har betydet, at pladsen er blevet for trang.

Det var der heldigvis råd for, idet det viste sig, at en ældre dame i huset lige ved siden af skulle flytte. Så i denne tid arbejdes der på at lave denne ejendom om til kontor for de fem i erhvervsafdelingen. Et kontor der vil være forbundet med »hus-mæglerne« via en gang.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk