25. november 2017
Kim Hansen vil sammen med resten af Korsør Erhvervsforening arbejde aktivt for at få sat en stopper for knallertbandebøllerne. Arkivfoto
Kim Hansen vil sammen med resten af Korsør Erhvervsforening arbejde aktivt for at få sat en stopper for knallertbandebøllerne. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Erhvervsforening kalder til kamp mod knallertbande

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erhvervsforening kalder til kamp mod knallertbande
Slagelse - 11. april 2017 kl. 08:40
Af Mette Kjær Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lige så snart påskens helligdage er fortid, skal Slagelse Kommune, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi mødes med Korsør Erhvervsforening for at tale om, hvordan man i fællesskab kan få sat en stopper den knallertbande, der i den seneste tid har hærget i Korsør.

arrow Læs også: Indsats mod unge knallertbøller

- Detailhandlen i Korsør er berørt af det, der sker i øjeblikket. Kunderne er utrygge. Det her ligger ud over almindelige drengestreger. Vores borgere og vores handlende er utrygge, derfor har vi taget kontakt til både kommunen og politiet for at få sat et møde i værk, siger Kim Hansen, formand for Korsør Erhvervsforening.

- Jeg håber, at særligt politiet finder de fornødne ressourcer til at komme det her problem til livs. Vi vil i Korsør Erhvervsforening gerne gøre, hvad vi kan, men vi har jo ikke nogen udøvende beføjelser. Det er en politisag, men vi er åbne over for hjælpe, hvor vi kan, siger den nyvalgte formand, der blandt andet henviser til Sjællandskes historier fra Rema 1000, og gårsdagens artikel om en 65-årig korsoraner, der var plaget af banden.

arrow 65-årig landet i knallertbandes kløer
10. april 2017 kl. 05:47 Opdateret: kl. 08:24
arrow Knallertbande hærger Korsør
05. april 2017 kl. 05:54 Opdateret: kl. 18:55
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk