24. oktober 2019
Bilen var parkeret på Hyvingevej ud for nummer syv. Vejen støder op til Motalavej som ses i baggrunden. Foto: Helge Wedel
Bilen var parkeret på Hyvingevej ud for nummer syv. Vejen støder op til Motalavej som ses i baggrunden. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Endnu en bilbrand i belastet område

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Endnu en bilbrand i belastet område
Slagelse - 01. november 2018 kl. 08:58
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hele oktober er der flere gange brændt biler af på og omkring Motalavej. Også på månedenes sidste dag blev en bil sat i brand. Det gik ud over en personbil af mærket Fiat. Den var parkeret ud for nummer syv på Hyvingevej, som støder op til Motalavej. Alarmen lød onsdag aften klokken 21.35. Bilen udbrændte totalt. Politiet fandt efterfølgende nær den udbrændte bil nogle klude på fortovet, som blev taget med i bevisposer.

arrow Læs også: Formand raser efter uro: Unge og deres familier kan ryge ud

Vagtchef Søren Østervig ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi beder vidner og andre med oplysninger om branden om at henvende sig til politiet på 114.

En 19-årig mand med arabisk herkomst sidder varetægtsfængslet for de to første bilbrande i oktober, hvor en minibus til udviklingshæmmede og en personbil blev brændt af på parkeringspladsen ved plejecenter Solbakken den 8. oktober. Dagen efter truede han en assurandør, der skulle se de brændte biler, på livet. Han nægter sig skyldig i både brande og trusler på livet. I en anden sag om overtrædelse af et zoneforbud på Motalavej kræves han idømt ubetinget fængsel. Han bor på Motalavej og står til at miste sin bolig, hvis han dømmes skyldig grundet BoligKorsørs nultolerance-politik mod beboere, der dømmes for alvorlig kriminalitet begået der, hvor de bor.

Tirsdag aften blev en personbil brændt af på Nankes Plads ved Korsør Kirkegård i den sydlige bydel af Korsør langt fra Motalavej.

arrow Overblik over de mange bilbrande på Motalavej
02. november 2018 kl. 07:45 Opdateret: kl. 18:43
arrow 19-årig sigtet for bilbrande står til fængsel i anden sag
31. oktober 2018 kl. 06:13 Opdateret: kl. 17:39
arrow Dømmes fængslet for bilbrande ryger boligen på Motalavej også
31. oktober 2018 kl. 06:13 Opdateret: kl. 17:42

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk