18. august 2019
Sådan ser en typisk flyer - eller postkort - fra politiet ud.
gallery icon

Se billedserie

Sådan ser en typisk flyer - eller postkort - fra politiet ud.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En »lille hilsen« fra politiet...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En »lille hilsen« fra politiet...
Slagelse - 12. januar 2019 kl. 06:30
Af Kim Brandt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For de fleste mennesker plejer »en lille hilsen fra politiet« at være lig med en fartbøde og lignende. Men det behøver det absolut ikke at være. En af avisens læsere har fortalt, at hun forleden fandt en lille »flyer« i sin postkasse med en hilsen fra politiet, som lød: »Vi var lige forbi for at sikre os, at alt er ok«.

Læseren undrede sig noget over denne hilsen fra politiet, da der ikke umiddelbart havde været indbrud eller anden ballede i kvarteret.

Vi spurgte derfor politikommissær Kurt G. Nielsen fra lokalpolitiet i Slagelse, hvad det går ud på:

- Det er faktisk noget, vi har gjort i længere tid. Det bunder i, at politiet ofte får skudt i skoene, at »vi aldrig er til stede« eller »ikke er synlige i gadebilledet«, forklarer han.

Når de almindelige politipatruljer kører rundt på gader og stræder uden specifikke opgaver, så er det, der en gang imellem bliver tid til at dele flyers ud til borgerne.

- Politiet skal jo foretage sig noget fornuftigt - også, når der ikke er udrykning eller andre hasteopgaver, og det kan så eksempelvis være at dele flyers ud i villakvarterer og lignende, siger politimanden og understreger, at det er en del af politiets tryghedsskabende indsats.

Som bekendt kan politiet ikke være alle steder på en gang, men det kan borgerne heller ikke, og derfor er det ikke altid, at man ser hinanden.

- Så hele ideen er ganske enkelt at fortælle, at selv om man ikke ser politiet så tit, så betyder det ikke, at vi aldrig kommer forbi, siger Kurt G. Nielsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk