25. januar 2021
Politiet vil ikke sætte geografi på de henvendelser, som de kalder interessante om den efterlyste bil, der befandt sig på stationen på samme tid, som dengang 17-årige Emilie Meng sidst blev set i live. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Politiet vil ikke sætte geografi på de henvendelser, som de kalder interessante om den efterlyste bil, der befandt sig på stationen på samme tid, som dengang 17-årige Emilie Meng sidst blev set i live. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Emilie-drabet: Er efterlyst bil pirattaxa?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Emilie-drabet: Er efterlyst bil pirattaxa?
Slagelse - 22. juni 2017 kl. 06:31
Af Helge Wedel

En bil, som svarer til den Hyundai-model politiet gik ud og efterlyste tirsdag i forbindelse med drabet på 17-årlige Emilie Meng, har været kendt for at køre pirattaxa i Korsør. Blandt andet med ture fra stationen til Korsør by. Det erfarer Sjællandske.

Politiet offentliggjorde tirsdag en video, som viser en lys måske hvid bil sandsynligvis af mærket Hyundai i30, som kører væk fra Korsør Station klokken 04.07 den 10. Juli 2016. Den morgen, hvor Emilie Meng sidst blev set i live.

Sjællandske har forelagt efterforskningsleder og vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen oplysningerne om pirattaxaen.

arrow Læs også: Emilie-optegnelser blev stjålet

- Vi hører også mange rygter, men dem vil jeg slet ikke kommentere på, siger Søren Ravn-Nielsen.

- I kalder nogle af henvendelserne for meget interessante. Kan du sætte geografi på - er de lokale?

- Det ville ikke være klogt af mig, for det kunne jo skabet en unødig uro de steder, hvor vi nu indleder nærmere undersøgelser på baggrund af de nye henvendelser fra offentligheden, siger Søren Ravn-Nielsen.

- Vil I afhøre forhandlere af Hyundai-biler om deres kundekartoteker?

- Foreløbig fokuserer vi på de nye henvendelser. Hvilke yderligere efterforskningsskridt vi derefter tager, kan jeg ikke oplyse, siger Søren Ravn-Nielsen.

Vicepolitiinspektøren understreger, at det væsentlige er, at politiet mange gange har bedt folk henvende sig, hvis man har været i området omkring Korsør Station tidligt om morgenen søndag den 10. juli. Og det har vedkommende i den efterlyste bil ikke gjort.

- Kan du med din lange politierfaring se, om nogle af henvendelserne om bilen ligefrem rummer mulighed for et gennembrud?

- Jeg tror, at vi alle er bedst tjent med at holde begge fødder på jorden og ikke lade begejstring løbe af med os på nuværende tidspunkt, siger Søren Ravn-Nielsen.

Politiet har modtaget flere end 100 henvendelser, siden det sendte efterlysningen af ejeren af en hvid Hyundai i30 ud. Bilen er fanget af et overvågningskamera på Korsør Station. Bilen ses på optagelserne køre væk fra parkeringspladsen foran indgangen til stationen.

arrow 75 nye tip i Emilie Meng-sagen
11. oktober 2017 kl. 15:47 Opdateret: kl. 15:47
arrow Nye henvendelser om Emilie kommer fra folk, der var i området
05. oktober 2017 kl. 13:07 Opdateret: kl. 13:07
Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk