19. marts 2019
Maria Holde er elev hos Schiffs Tandklinik i Slagelse, og ifølge indstillerne, hvis erfaringsbank overstiger 25 år, er hun i en kategori helt for sig selv. Foto: presse
Maria Holde er elev hos Schiffs Tandklinik i Slagelse, og ifølge indstillerne, hvis erfaringsbank overstiger 25 år, er hun i en kategori helt for sig selv. Foto: presse
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Elev på lokal tandklinik kåret til årets elev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Elev på lokal tandklinik kåret til årets elev
Slagelse - 11. juli 2018 kl. 09:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Slagelse: Det er blandt andet for sit lyse sind, gåpåmod, sin dygtighed og evne til at samarbejde, at Maria Holde er blevet kåret til årets elev af HK/Privat Sjælland og en række sjællandske erhvervsskoler.

Maria Holde er elev hos Schiffs Tandklinik i Slagelse, og ifølge indstillerne, hvis erfaringsbank overstiger 25 år, er Maria Holde i en kategori helt for sig selv.

Tandklinikker på hele Sjælland har kunnet nominere deres elever til årets elev, og i år er det Maria Holde, der kan smykke sig med titlen som årets elev.

- Valget faldt på Maria Holde, og det er langt fra tilfældigt. Maria udmærker sig meget i nomineringen, hvor hun kendetegnes for sit lyse sind, gåpåmod, dygtighed og evne til at arbejde godt sammen med både personale og patienter. Trods lang transporttid, huskøb, mand og to børn er Maria Holde altid omklædt til tiden, sprængfyldt med energi og tager det hele i stiv arm, fortæller Kurt Jørgensen, formand for HK/Privat Sjælland.

Baggrunden for kåringen er, at skolerne CELF, EUC Nordvestsjælland, EUC Sjælland og HK/Privat Sjælland ønsker at slå et slag for erhvervsuddannelserne inden for tandklinikområdet.

- Tandklinikassistentuddannelsen er en erhvervsuddannelse, som giver de unge en stærk faglig viden og mulighed for at prøve sig selv af i det virkelige liv. Man skal både have varme og kloge hænder i dette fag. Derfor er det også helt specielt, når årets elev i indstillingen bliver kaldt en ener og en elev uden for kategori, siger Kurt Jørgensen.

Dommerpanelet består af faglærere fra de respektive skoler, og det er fjerde år i træk, at årets elev kåres.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk