5. december 2020
Nu kan kunder hente pakker flere steder.
Nu kan kunder hente pakker flere steder.
Foto: Henning Bagger/Scanpix Denmark
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ekstraordinært udleveringssted skal mindske trængsel og køer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ekstraordinært udleveringssted skal mindske trængsel og køer
Slagelse - 20. november 2020 kl. 14:40

Pakkemængdernes corona-himmelflugt når nye højder til jul, og derfor åbner PostNord et midlertidigt udleveringssted på Nordvej i Slagelse. Det skal bruges til at mindske trængsel og ventetid, når borgerne i området skal hente deres pakker.

- Det er et stort fokusområde for os at skabe tryghed for danskerne, som har skruet endnu højere op for deres online-handel under corona-pandemien. Vi er i tæt dialog med vores samarbejdspartnere på udleveringsstederne om, hvordan vi styrer de store pakkemængder og kundestrømmen, så vi kan udlevere pakker på en forsvarlig måde med så god afstand og så kort ventetid som muligt, siger Lenette Ludvigsen, der er distriktschef hos PostNord.

Som kunde kan man ikke selv vælge Nordvej, når man handler på nettet, men man kan opleve, at få automatisk besked via sms, mail eller i PostNords app, hvis PostNord har måttet flytte nogle pakker til afhentning på Nordvej, selv om man egentlig havde valgt et andet sted i nærheden.

- Med et ekstraordinært udleveringssted, når der er allermest pres på kapaciteten får vi mulighed for at fordele kunderne ud på flere fysiske lokationer og på den måde aflaste nogle af vores største udleveringssteder. Det gør vi for at mindske kødannelse og smitterisiko i en tid, hvor både coronavirus og juletrængsel er i spil, og jeg håber på vores kunders forståelse for, at de kan blive bedt om at hente deres pakke på Nordvej. Det er udelukkende for at skabe tryghed, når julepakkerne skal hentes, siger Lenette Ludvigsen.

Alle dage

Den ekstraordinære udlevering er placeret hos PostNords distributionscenter på Nordvej 12, hvor det er nemt at parkere. Åbningstiden er hverdage kl. 9-18 og lørdage kl. 11-13 fra den 23. november og frem til jul.

Der kommer samtidig også ekstra liv i pakkeboksanlægget samme sted. I forbindelse med Black Friday og jul bliver der nemlig lagt nye pakker i flere gange dagligt i håb om, at så mange som muligt vil hente deres pakker hurtigt. Pakkeboksen har åbent alle dage hele døgnet, så det er muligt at hente sine pakker, når der er få mennesker.

Man kan også sende pakker fra Nordvej. Det gør man ved at købe sin pakkelabel online på PostNords hjemmeside eller i PostNords gratis app, og enten selv printe pakkelabel og klæbe på sin pakke, eller medbringe den QR-kode, man modtager på mail, som personalet bruger til at printe den købte pakkelabel. Det er også muligt printe sin købte pakkelabel fra Pakkeboksen og sende sin pakke derfra.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk