25. september 2020
Interessen for broløbet over Storebæltsbroen næste år har overgået samtlige forventninger. 1500 ekstra pladser blev solgt på under 20 minutter.
Interessen for broløbet over Storebæltsbroen næste år har overgået samtlige forventninger. 1500 ekstra pladser blev solgt på under 20 minutter.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ekstra broløbpladser lynsolgt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ekstra broløbpladser lynsolgt
Slagelse - 30. november 2019 kl. 08:12
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

1500 ekstra pladser til halvmaraton over Storebæltsbroen blev revet væk.

De første 9000 pladser til den lange halvmaraton-rute over Storebæltsbroen med start fra Korsør næste år lørdag den 20. juni klokken 16.30 blev solgt på under to døgn, mens der fortsat er ledige numre til den kvarte maratondistance samme dag med start fra Sprogø også kokken 16.30.

Den store interesse for den lange distance over både høj- og lavbro fik arrangørerne til at flytte 1500 billetter fra den korte til den lange distance.

- I løbet af blot 90 sekunder var tilmeldingskøen til de ekstra 1500 pladser overtegnet og alle numre var solgt på under 20 minutter, siger løbesleder Per Hansen.

Dermed skal 10.500 løbe halvmaraton og 4.500 de godt ti kilometer fra Sprogø. Her forventer Per Hansen, at de sidste pladser er solgt om en halv snes dage. I går fredag var der blot omkring 600 pladser tilbage, og der sælges 50-60 stykker om dagen.

- Kommer der flere justeringer eller ekstra pladser?

- Der kommer ikke flere justeringer mellem de to distancer, siger Per Hansen til Sjællandske.

Han tilføjer, at arbejdet med at gøre Broløbet 2020 til en unik og god oplevelse for deltagerne er i fuld gang. Året efter broløbet er det Tour de France-rytternes tur til at nyde turen over Danmarks største bro.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk