16. december 2017
Jane Windeleff fra Korsør har fået stjålet et dyrt abetræ. »Abernes Skræk«, som formentlig har fået sit navn, fordi det er fyldt med nåle, var stjålet mandag morgen.  Privatfoto
Jane Windeleff fra Korsør har fået stjålet et dyrt abetræ. »Abernes Skræk«, som formentlig har fået sit navn, fordi det er fyldt med nåle, var stjålet mandag morgen. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dyrt træ stjålet fra indkørsel: - Det er topmålet af frækhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dyrt træ stjålet fra indkørsel: - Det er topmålet af frækhed
Slagelse - 26. september 2017 kl. 07:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det stedsegrønne abetræ, også kaldet »Abernes Skræk«, er egentlig hjemmehørende på Chile-egnen og i det sydvestlige Argentina, hvor det trives på bjergskråninger.

Det kan dog købes her til lands også - men du får lov at betale.

Det gjorde Jane Windeleff fra Stibjergvej i Korsør for omtrent otte år siden, og siden har den dengang cirka 30 centimeter høje stamme vokset med en meter. Nu er træet dog væk. Kun krukken står tilbage.

En langfingret planteelsker har øjensynligt været på spil - formentlig i nattens mulm og mørke - men hvordan har vedkommende lige båret sig ad med det, spørger en rasende ejer i skikkelse af Jane Windeleff.

- Det er jo ikke et, man bare lige tager. Det er et djævelsk træ. Hvorfor tror du, det kaldes Abernes Skræk? Det er umuligt at komme til, og du skal have tovværk til at slæbe det op med og nok også have læderhandsker på, siger hun.

Hun mener, det er topmålet af frækhed, at man kan finde på at stjæle på den måde.

- Det er simpelthen så frækt, at det er frækt en gang til, siger hun og håber, at nogle vil kontakte hende, hvis nu de pludselig får tilbudt et abetræ, som hun anslår til at koste i omegnen af 1200 kroner.

- Det virker som noget, der er planlagt. Man kører jo ikke bare forbi og tænker, at man tager sådan et træ med sig, siger hun.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk