24. juni 2019
- Det er meget stort det her, siger skoleleder Karin Tellerup om førstepladsen, som skolen har arbejdet på at nå i flere år. Foto: Kim Brandt
gallery icon

Se billedserie

- Det er meget stort det her, siger skoleleder Karin Tellerup om førstepladsen, som skolen har arbejdet på at nå i flere år. Foto: Kim Brandt
Foto: KIM BRANDT
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dyhrs Skole på toppen foran 1425 andre skoler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dyhrs Skole på toppen foran 1425 andre skoler
Slagelse - 22. januar 2019 kl. 06:37
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På Dyhrs Skole i Slagelse opnåede afgangseleverne sidste år et karaktergennemsnit, der lå 1,2 over det, man kan forvente af en skole med det elevgrundlag og den forældrebaggrund, der er tale om.

Dette resultat placerer for første gang skolen på en førsteplads skolen i den årlige undersøgelse fra den borgerlige tænketank Cepos, hvor man har rangeret 1426 skoler i landet efter den såkaldte undervisningseffekt.

- Det er meget stort, siger en glad skoleleder Karin Tellerup Have, der mener, at det gode resultat hænger sammen med dygtige lærere, stor forældreopbakning og skolens politik om at opdrage børnene til, at der altså skal være ro til at undervise i timerne.

Ser man på de øvrige skoler i Slagelse Kommune, holder Eggeslevmagle Skole igen i år fanen højt foran de to private skoler Helms Skole og Forlev Friskole. Vemmelev Skole kan konstatere stor fremgang, mens der er tilbagegang for blandt andre Nymarkskolen og Søndermarksskolen.

Sidstnævnte sted kalder skoleleder Henrik Hallig dog Cepos-analysen for ubrugelig, fordi den efter hans opfattelse ikke tager højde for flere forhold og sammenligner skoler, der ikke kan sammenlignes.

En stor del af kommunens skoler ligger i øvrigt i den tunge halvdel, hvor karaktererne er lavere end man kunne forvente.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk