25. januar 2021
Arkivfoto
Arkivfoto
Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Drabsmand på fri fod: Emilies veninder om sorgen og frygten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Drabsmand på fri fod: Emilies veninder om sorgen og frygten
Opdateret 19. februar 2017 kl. 22:23
Slagelse - 17. februar 2017 kl. 11:23
Af Christina Ledertoug

I håbet om at kunne medvirke til, at deres elskede venindes drabsmand fanges, står fire veninder til den afdøde Emilie Meng frem og fortæller om den ubærlige sorg, de sidder tilbage med. Det fortæller de om i et interview til TV 2.

For Signe, Sarah, Trine og Laura begyndte lørdag den 9. juli 2016 som en god dag. De havde alle overstået deres eksaminer, og sommerferien var lige begyndt.

arrow Læs også: Emilie-optegnelser blev stjålet

Men lige så fantastisk som dagen begyndte, lige så tragisk blev den natten til den 10. juli.

For den nat forsvandt deres elskede veninde Emilie Meng sporløst fra Korsør Station. I dage og måneder efter ledte politi og frivillige på højtryk for at finde den dengang 17-årige gymnasieelev. Men desværre uden held.

De fire veninder var dog ikke med i byen den skæbnesvanger aften, da Emilie Meng forsvandt. Men blot halvanden time, før Emilies telefon gik ud skrev veninden Signe med hende.

Først godt fem måneder senere, juleaftensdag, fandt en hundelufter liget af Emilie i en sø ved Regnemarks Bakke i Borup – 20 kilometer fra Korsør Station.

- Man var bare helt tom indeni, for det var bare det her, man havde gået og frygtet, husker Sara, Tine til TV 2.

Det står hurtigt klart for politiet, at den unge pige har været udsat for en slem forbrydelse. Hvad Emilie Meng har været udsat for, og hvordan hun døde, har politiet endnu ikke udtalt sig om.

- Nogle gange har jeg det stadig, som om jeg ikke har forstået det. Det var så svært at forstå, at hun bare var væk, og at der ikke var nogen, der vidste, hvad der var sket, siger Signe.

Hos politiet pågår der stadig en intens efterforskning, som dog, godt syv måneder efter Emilie Meng forsvandt, endnu ikke har ført til anholdelse af en mulig gerningsmand.

Emiles drabsmand er derfor stadig på fri fod, og det skræmmer veninderne.

- Det er rigtig skræmmende at vide, at der går en eller flere rundt derude, der har slået vores veninde ihjel. Det er svært at sætte sig ind i. Det er rigtig ubehageligt at tænke på, siger Laura.

arrow 75 nye tip i Emilie Meng-sagen
11. oktober 2017 kl. 15:47 Opdateret: kl. 15:47
arrow Nye henvendelser om Emilie kommer fra folk, der var i området
05. oktober 2017 kl. 13:07 Opdateret: kl. 13:07
Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk