17. oktober 2019
34-årig mand er blevet dømt for trusler mod en tidligere leder af det socialpsykiatriske botilbud Ungekollegiet, som nu er lukket. Han er den eneste tilbageværende lejer på adressen.
34-årig mand er blevet dømt for trusler mod en tidligere leder af det socialpsykiatriske botilbud Ungekollegiet, som nu er lukket. Han er den eneste tilbageværende lejer på adressen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dømt for trusler: Nu ryger lejer ud af bolig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dømt for trusler: Nu ryger lejer ud af bolig
Slagelse - 08. marts 2018 kl. 06:20
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vestsjællands Almene Boligselskab (VAB) har forsøgt tidligere. Uden held. En trodsig, 34-årig lejer strittede nemlig imod, blæste på opsigelsesbrevet, som han modtog i sommer, og bor reelt stadig på Århusvej i Slagelse, mens boligretten synes at sylte en afgørelse.

arrow Læs også: Trodsig opsagt lejer dømt endnu engang

Nu lader det dog til, at der er skred i sagen om det lukkede socialpsykiatriske botilbud Ungekolleget - i hvert fald hvis man ser det med såvel boligselskabet som Slagelse Kommunes briller.

Den 34-årige mand, som er den eneste tilbageværende lejer i afdelingen, hvor der er 11 ledige lejemål ud af i alt 12, blev tirsdag dømt for trusler mod en tidligere leder af stedet. Det skete ved Retten i Næstved, hvor manden imidlertid ankede behandlingsdom straks efter domsafsigelsen.

Det skriver Sjællandske.

Og det er i udgangspunktet godt nyt for boligselskabet, men i særdeleshed også kommunen, som årligt har spenderet 725.000 kroner på tomme boliger.

Man har nemlig ikke kunnet ændre konstruktionen på stedet, da lejeren, som menes at være årsagen til flere tidligere lejeres fraflytning, ikke har kunnet opsiges, fordi han er beskyttet af sin lejekontrakt og de rettigheder, der følger lejere af boliger under boliglovens §105.

Med en dommers ord, der underbygger det argument, boligselskabet selv havde som grundlag for opsigelsen i juni 2017 - nemlig trusler - mener direktør Karsten Krüger dog, at der nu kun er én vej at gå.

- Han skal fraflytte, og nogle må nu hjælpe ham med at finde et sted, hvor han kan trives, siger direktøren, som indrømmer, at dødvandet ikke har huet ham.

- Vi har ventet på boligretten i over et halvt år, og vi har fuldstændig lagt det i hænderne på retten. Vi har været i en venteposition, men sådan er det jo at leve i et retssamfund, siger han.

arrow Trodsig lejer smides på porten efter langvarig strid
22. juni 2019 kl. 06:05 Opdateret: kl. 16:30

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk