14. oktober 2019
Restauranten Butcha er klar til åbning. Næsten da.
gallery icon

Se billedserie

Restauranten Butcha er klar til åbning. Næsten da.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Der knokles med nyt spistested: »Butcha« klar i næste uge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der knokles med nyt spistested: »Butcha« klar i næste uge
Slagelse - 05. januar 2019 kl. 07:30
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det første selskab har meldt sin ankomst på lørdag.

arrow Læs også: »Butcha« snart klar med kød på menuen

- Og så skal vi jo helst være færdige, siger restauratør og caféindehaver Onur Isbilen med et glimt i øjet.

Han er næsten klar med sit nye kødkoncept Butcha i de lokaler på Schweizerpladsen i Slagelse, som indtil september husede The Burger. Rammerne kender de fleste nok fra The Upper Hill-tiden. Altså før den irske pub lukkede i foråret 2013 og senere på året genåbnede på Fisketorvet.

Dermed kender mange tidligere gæster også den smalle facade og de alenlange lokaler, som ifølge den nye restauratør egner sig perfekt til et spisested, der dels skal syde af kvalitet og samtidig have god plads i midten til den buffet - primært bestående af alskens salater og ikke under ti forskellige typer kød - som Butcha slår sig op på.

Onur Isbilen, som sammen med sin bror, Ceyhun Isbilen, står for restauranten, har allerede ansat staben, herunder både serveringspersonale og køkkenmedarbejdere, der i alt tæller 11.

- Men det kan godt være, vi kommer til at ansatte nogle flere, når vi kommer rigtig i gang, siger Onur Isbilen, som med Café La Viva i såvel Slagelse som Kalundborg - hvor også hans nyeste skud på stammen, Café Novo, ligger - har nok at se til for tiden.

- Vi har virkelig travlt, og vi knokler døgnet rundt, men der kommer styr på alt det sidste her i weekenden, så vi er klar mandag. Eller tirsdag, siger restauratøren, som glæder sig.

Ikke mindst ser han frem til at byde gæster, af hvem der kan sidde over 100 på restauranten, velkommen.

- Konceptet har vi ikke set mage til i Slagelse før, og vi er sikre på, at folk vil kunne lide det. Vi sparer i hvert fald ikke på noget, siger han.

Butcha vil køre et koncept, som man ser hos eksempelvis Flammen og Ilden. Det vil sige, at du søndag til torsdag betaler 169 kroner og dernæst kan gå om bord i buffeten uden at tænke på, om regningen løber løbsk. Børn op til 9 år spiser gratis netop disse dage.

Fredag og lørdag vil priserne være 199 kroner, og alle dage betales drikkevarer udover.

Tilmed vil der søndag være brunch til 139 kroner, mens man om lørdagen vil kunne spise af restaurantens smørrebrødsbuffet for 109 kroner.

Bord kan bestilles på tlf. 60525852.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk