1. november 2020
Her er »spaden« på vej for at foretage et nyt spadestik på en af en fem byggegrunde, hvor fem dobbelthuse skal opføres. Foto: Helge Wedel
gallery icon

Se billedserie

Her er »spaden« på vej for at foretage et nyt spadestik på en af en fem byggegrunde, hvor fem dobbelthuse skal opføres. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debut som nybyggere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debut som nybyggere

Stor efterspørgsel på at leje sig ind i 10 nye lejemål, der ventes klar til indflytning den 1. april 2021. Første gang at Thomas Læby Petersen og Lars Teilhof bygger nyt sammen.

Slagelse - 23. september 2020 kl. 08:13
Af Helge Wedel

Thomas Læby Petersen og Lars Teilhof har debut som nybyggere på Tårnborgvej foran Højbjergparken, hvor en gravemaskine fra entreprenøren KB Entreprise A/S fra Jyderup netop har indledt byggeriet af fem dobbelthuse med i alt ti lejemål.

Tilbage i 2013 oprettede elektriker Læby og murer Teilhof firmaet Læby og Teilhof Aps. Siden har de sammen gennemført flere projekter inklusiv etablering og drift af værtshuset Halsskov Bodega.

- Det er første gang, at vi skal bygge nyt sammen, siger Thomas Læby Petersen, der for egen regning og risiko for nylig opførte et dobbelt rækkehus på Ceresvej, som nu kopieres fem gange foran Højbjergparken dog med røde tegl.

- Kan I enes om et nybyggeri?
- Ja, helt sikkert. Vi har kunnet enes fint, siden vi oprettede vores firma tilbage i 2013, siger Lars Teilhof. Han tager selv aktivt del i den indledende byggefase ved at køre den opgravede jord væk på en dumpervogn.

Stor interesse

Der har allerede været stor interesse for de ti nye lejeboliger, der med tilhørende mindre haver til opfylder mange seniorers boligbehov, når det store parcelhus med de fraflyttede børn er solgt.

- Vi har allerede omkring ti skrevet op, siger Thomas Læby Petersen.

- Så der er allerede udsolgt?
- Nej, det er der først, når vi har ti lejekontrakter underskrevet, og dem vil vi først begynde at tegne om nogle måneder, når vi er sikre på, at tidsplanen med indflytning 1. april holder, siger Thomas Læby Petersen.

Husene bygges på grunde, der var været til salg siden 2006 til 200.000 kroner stykket. Kun en af de seks blev solgt til den oprindelig plan om parcelhuse. De fem resterende nu altså med dobbelthuse til udlejning på, efter en ny lokalplan vedtaget af byrådet gjorde det muligt.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk