20. september 2019
Redaktionschef Thomas Gade (tv) fra produktionsselskabet »Bermuda« er fra Slagelse og kender derfor Korsør, mens tilrettelægger Laurits Nansen er fra København uden lokalkendskab til Korsør.  Foto: Helge Wedel.
Redaktionschef Thomas Gade (tv) fra produktionsselskabet »Bermuda« er fra Slagelse og kender derfor Korsør, mens tilrettelægger Laurits Nansen er fra København uden lokalkendskab til Korsør. Foto: Helge Wedel.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DR sender dokumentar om Emilie Meng-sagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DR sender dokumentar om Emilie Meng-sagen
Slagelse - 02. marts 2019 kl. 07:34
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det uopklarede drab på Emilie Meng er emnet for en dokumentarserie på DR, der sendes til efteråret, hvor det over tre år siden, hun sidst blev set i live i Korsør.

arrow Læs også: DR går helt tæt på Emilie Meng-sagen

DR sender til efteråret i flere afsnit en dokumentar-udsendelse om Emilie Meng-sagen. Optagelserne er netop indledt i Korsør.

Det er produktionsselskabet »Bermuda«, der er producent for DR.

- Målet med dokumentar-serien er at gennemgå sagen og beskrive, hvad det gør ved en familie og en by, at politiet ikke kan finde en forsvunden ung kvinde og hendes morder. Vi håber, at programmerne kan frembringe ny viden om sammenhænge og måske få nye vidner på banen, der kan hjælpe politiet med til at opklare den ulykkelige sag, siger redaktionschef Thomas Gade fra produktionsselskabet til Sjællandske.

Tilrettelægger er Laurits Nansen fra »Bermuda«. Han foretog de første optagelser på Korsør Station med nu forhenværende kioskejer Bente Cilleborg og ovenstående journalist, der har skrevet op imod 200 artikler om Emilie Mengs forsvinden og drabet på hende. Hun blev sidst blev set i live på Korsør Station tidligt om morgenen søndag den 10. juli. Den 17-årige pige var kommet med toget fra Slagelse med nogle veninder, men ønskede at gå fra stationen til sit hjem i Jens Baggesens Gade. Veninderne tog en taxa. Hun var korpige i Sankt Povls Kirke, hvor hun skulle synge samme dag klokken 10.00.

Juleaftensdag 2016 bliver liget af hende fundet i en sø ved Regnemarks Bakke ved Borup på Sjælland - 60 kilometer fra Korsør. Politiet oplyser, at hun har været udsat for en forbrydelse, ligesom hun angiveligt er anbragt i søen kort tid efter, hun forsvandt fra Korsør.

Hun er i dag stedt til hvile på Korsør Kirkegård. Hendes taske og mobiltelefon er aldrig fundet.

arrow Politiet får kritik af efterforskning i Emilie Meng-sagen
18. august 2019 kl. 14:47 Opdateret: kl. 14:48
arrow Advokat har fået bekræftet: Der er fejl i Emilie Meng-sagen
20. juni 2019 kl. 04:44 Opdateret: kl. 20:46

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk