17. maj 2021
Søren Hald Christensen har trukket sig som lokalformand, men vil stadig være aktiv i DF, idet han er blevet folketingskandidat i Københavns Storkreds.
Søren Hald Christensen har trukket sig som lokalformand, men vil stadig være aktiv i DF, idet han er blevet folketingskandidat i Københavns Storkreds.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DF-lokalformand er trådt af: Stiller op til Folketinget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DF-lokalformand er trådt af: Stiller op til Folketinget
Slagelse - 28. april 2018 kl. 07:00

I al ubemærkethed har Dansk Folkeparti i Slagelse Kommune skiftet formand.

43-årige Søren Hald Christensen, der blev valgt til ny formand sidste år efter en del dramatik omkring den hidtidige formand, Frederik Pedersen, oplyser til Sjællandske, at han trak sig tilbage som formand på den seneste generalforsamling i marts.

Han blev afløst af bestyrelsesmedlem Peter Kiralyfalvy, der i øvrigt stillede op som modkandidat mod Hald Christensen ved sidste års formandsvalg. Det endte dog med en sikker sejr på 31 stemmer mod fire.

- Jeg trak mig tilbage i år af personlige grunde, og der er intet dramatik i det, siger Søren Hald Christensen.

Kigger man i dagsordenen for byrådets møde mandag, fremgår det, at Søren Hald Christensen flytter fra kommunen. Det ønsker Søren Hald Christensen dog ikke at kommentere på i skrivende stund, idet der ifølge ham er nogle ting, som lige skal falde på plads, inden han kan udtale sig om det. Og han udtrykker overraskelse over, at det står i den offentligt tilgængelige dagsorden.

Søren Hald Christensen oplyser dog, at han bestemt ikke er færdig med at være aktiv i Dansk Folkeparti.

Formandsposten i lokalafdelingen i Slagelse er nemlig blevet udskiftet med en post som folketingskandidat for partiet i Københavns Storkreds.

- Men det betyder nu ikke, at det er København, jeg flytter til, siger Søren Hald Christensen, der stillede op til kommunalvalget sidste år uden at opnå valg.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk