13. juni 2021
Et stort antal smittede i Norditalien får de danske myndigheder til at hæve beredskabet i Danmark. Derfor holdes Antvorskov Kaserne i Slagelse i beredskab. Arkivfoto
gallery icon

Se billedserie

Et stort antal smittede i Norditalien får de danske myndigheder til at hæve beredskabet i Danmark. Derfor holdes Antvorskov Kaserne i Slagelse i beredskab. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Corona-smittede til Slagelse: - Det er rettidig omhu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Corona-smittede til Slagelse: - Det er rettidig omhu
Slagelse - 25. februar 2020 kl. 09:00
Af Kim Brandt

Én ting er et øget antal smittede i Norditalien - noget helt andet er situationen i Danmark, hvor der endnu ikke er konstateret et eneste tilfælde af smittede med Corona-virus. Derfor råder viceborgmester Villum Christensen (LA) alle til at tage det roligt og ikke bekymre sig unødigt.

arrow Læs også: Ældreplejen skruer op for beredskabet: Sygeplejerske sendt hjem

- Men jeg synes, det er rettidig omhu af myndighederne at overveje alle muligheder. Og så giver Antvorskov Kaserne jo rigtig god mening i forhold til størrelse og beliggenhed, siger han til Sjællandske.

Han er netop vendt hjem til Danmark efter en ferie i Thailand og har derfor kun hørt om tankerne om at inddrage Antvorskov Kaserne i beredskabet gennem pressen.

- Ingen håber naturligvis, Corona-virussen kommer til Danmark. Men skulle det ske, bør vi selvfølgelig være forberedte, siger han.

Maner til besindighed

Sjællandske forsøgte mandag eftermiddag at få en kommentar fra kasernen i forhold til, hvilke forholdsregler der er truffet - eller forventer at blive truffet. Men herfra var der ikke mange oplysninger.

- Jeg har faktisk slet ikke noget at sige, for jeg ved ikke noget om det, siger presseofficer Patrick Niemann Kjellerup, da avisen ringer mandag eftermiddag.

Heller ikke Sundhedsstyrelsen ønsker at puste til frygten for Corona-virussen, men maner tværtimod til besindighed i forhold til de forskellige overvejelser, myndighederne gør sig i øjeblikket. Selv om Antvorskov Kaserne nu bliver nævnt i forbindelse med en eventuel karantænesituation, så er vi altså »milevidt« fra det scenarie, hedder det.

arrow Se billeder: Corona skræmte messegæster
01. marts 2020 kl. 19:33 Opdateret: kl. 19:33
arrow Karantæne-ramt kunde fik sine varer ind gennem bilvinduet
29. februar 2020 kl. 06:00 Opdateret: kl. 23:00
Hvor langt tror du Danmark når ved EM
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk