16. januar 2019
Et skilt om lukningen er sat op i døren. Bestyrer David Avci ønskede ikke at lade sig fotografere til artiklen om lukningen, der skyldes, at cafeen er under konkursbehandling. Foto: Helge Wedel
Et skilt om lukningen er sat op i døren. Bestyrer David Avci ønskede ikke at lade sig fotografere til artiklen om lukningen, der skyldes, at cafeen er under konkursbehandling. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cafe lukket og under konkursbehandling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cafe lukket og under konkursbehandling
Opdateret 09. maj 2018 kl. 11:25
Slagelse - 09. maj 2018 kl. 11:21
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Cafe Sirup i Nygade i Korsør er lukket og taget under konkursbehandling. Et skilt med »midlertidigt lukket« blev sat i døren tirsdag.

Bestyrer af cafeen David Avci oplyser til Sjællandske, at han ikke ved, hvornår der kan åbnes igen. Årsagen til lukningen er ifølge David Avci økonomiske problemer i selskabet bag cafeen, der øjensynligt også skylder Skat omkring 50.000 kroner.

- Vi åbner ikke før, vi får en ny spiritusbevilling, og den kan man vist ikke få, før man har betalt det, man skylder til Skat. Så jeg ved ikke, hvor lang tid, det tager, siger David Avci til Sjællandske, som tilfældigt møder ham i cafeen onsdag formiddag, hvor en revisor synes at være i gang med at tælle og noterer indbo i cafeen.

Ifølge David Avci er der ikke tale om en egentlig konkurs, men blot en revision af selskabet.

Det fremgår dog at Statstidende, at der er tale om en konkursbehandling, som Skifteretten i Næstved har indledt med dekret udsendt den 7. maj efter en begæring modtaget den 20. april.

Kurator er advokat Søren Storgaard, Bag Haverne 32 i Køge.

Enhver, der har fordring eller andet krav mod skyldneren, skal inden inden fire uger anmelde sit krav opgjort den 7. maj til boets kurator, der også skal have dokumentation for kravet.

Café Sirup åbnede i midten af januar 2016. Den var i første omgang ejet af David Avcis kone, Seraap Sahin. Parret er af kurdisk og tyrkisk oprindelse.

David Avci blev for nogle måneder siden valgt som formand for fodboldklubben FC Storebælt.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk