23. juni 2021
Det er dette område mellem vestbyen og den vestlige omfartsvej, som skal bebygges. Det er dog ikke planen at bebygge de sidste 100 meter ud mod omfartsvejen. Det skal istedet være rekreativt areal. Boligerne bliver kun på en etage, og placeres så de tager mindst muligt udsigt fra de bagvedliggende boliger.
Det er dette område mellem vestbyen og den vestlige omfartsvej, som skal bebygges. Det er dog ikke planen at bebygge de sidste 100 meter ud mod omfartsvejen. Det skal istedet være rekreativt areal. Boligerne bliver kun på en etage, og placeres så de tager mindst muligt udsigt fra de bagvedliggende boliger.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bygherre og borgere skal snakke om vestby-plan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bygherre og borgere skal snakke om vestby-plan
Slagelse - 09. februar 2018 kl. 07:03
Af Arne Svendsen

- Vi fandt en god løsning på den måde, at der i forbindelse med opstart af forslag til lokalplan skal være et dialogmøde med bygherre og borgerne. Men jeg kan ikke love, at vi i SF vil støtte det færdige resultat.

arrow Læs også: Møde om omdiskuterede boligplaner

Det siger udvalgsformand Jørgen Grüner (SF) efter det seneste møde i udvalget for miljø, plan og bæredygtighed.

Her vedtog man at sætte gang i at få lavet en lokalplan for et nyt boligområde ved Stjernebakken i Slagelse vestby skal sættes i gang. Et område der jo er placeret i den såkaldte grønne ring mellem vestbyen og den vestlige omfartsvej, og som mange grundejere i vestbyen har protesteret mod bliver bebygget. Ikke mindst fordi det vil ødelægge deres udsigt.

Det er Korsør-entreprenøren Dannie Rasmussen, som køber arealet af Poul Børge Jensen, der tidligere har haft kiresebærplantage på stedet.

Og i ansøgningen om lokalplan kan man allerede se, at der er taget hensyn til naboernes bekymringer for udsigten, idet der står, at der kun planlægges byggeri i en etage.

Desuden vil der blive indarbejdet nogle udsigtskiler, som holdes fri for bebyggelse og høj beplantning.

Planen er, at der skal bygges både parcelhuse og dobbelthuse i området. De sidste vil Dannie Rasmussen selv opføre i samme stil som dem han har opført i Europaparken.

Rækkehusene tænkes placeret som randbebyggelse ud mod det der bliver tilbage af den grønne ring og Omfartsvejen. Dette område nærmest omfartsvejen vil blive udlagt som rekreativt areal, og der vil med lokalplanen blive skabt offentlig adgang til området ved anlæg af et omfattende stisystem.

arrow Dyrby uenig med partifæller om strategi for vestbyen
20. januar 2018 kl. 07:12 Opdateret: kl. 22:18
arrow Socialdemokrater alligevel med på omdiskuteret byggeri
08. januar 2018 kl. 06:27 Opdateret: kl. 23:26
arrow Beboere i Slagelse vestby har glædet sig for tidligt
04. januar 2018 kl. 06:38 Opdateret: kl. 10:16
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk