13. juli 2020
Der blev taget godt imod Julemanden.
gallery icon

Se billedserie

Der blev taget godt imod Julemanden.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byens børn på tur med Julemanden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byens børn på tur med Julemanden
Slagelse - 01. december 2019 kl. 17:50
Af Solveig Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Juletræstænding: Det kræver sit barn at følge med Julemanden rundt i Korsør, når han ankommer til byen den 1. december fra Sprogø for at tænde byens juletræ på Solens Plads og for at vække nisserne på Fæstningen.

Først gik turen nemlig via Nygade, Algade og Brogade til Solens Plads, hvor det store flotte grantræ blev lyst op med børnenes hjælp, og derefter gik turen igen via Brogade og Havnegade videre til Fæstningen, hvor nisserne ifølge Julemanden har sovet længe nok i tårnet for i år.

Men både små og større børneben travede ivrigt med hele vejen, og flere børn havde held til at holde Julemanden i hånden undervejs.

Men inden den store Tour de Jul begyndte i Korsør, var Julemanden kommet sejlende til Korsør fra Sprogø. Før Julemanden lagde til kaj blev det dog til et kort stop på Carl Peter, hvor et juletræ også lige skulle tændes.

Langs kajen ventede et stort følge af børn og voksne, der tog godt imod Julemanden, der som tak gav sig god tid til at hilse på de mange børn, inden Skælskør Marinegarde eskorterede både Julemand og følge for fuld julemusik rundt til de mange julestop.

Og mens juletræer blev lyst op, mens mørket sænkede sig i byen, steg julehyggen i takt til de mange børneskridt. Det hele blev fulgt til dørs af godteposer, æbleskiver og gløgg, og om ikke mange dage er det jul.

Søndagens julearrangement i Korsør var et samarbejde mellem Korsør City, Maritime Kulturdage og naturligvis Julemanden.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk