23. marts 2019
Ejer Onur Isbilen og en af bestyrerne på La Viva, Stine Mahlert, glæder sig til åbningen af Butcha få meter fra caféen. Foto: Carsten Lysdal
gallery icon

Se billedserie

Ejer Onur Isbilen og en af bestyrerne på La Viva, Stine Mahlert, glæder sig til åbningen af Butcha få meter fra caféen. Foto: Carsten Lysdal
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: »Butcha« snart klar med kød på menuen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

»Butcha« snart klar med kød på menuen
Opdateret 17. november 2018 kl. 19:11
Slagelse - 17. november 2018 kl. 10:00
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Godt nok er facaden smal, men lokalerne indeni er alenlange. Det giver gode muligheder for en velanrettet buffet med ikke under 15 forskellige slags kød, et hav af salater og mange flere kulinariske retter, som 110 gæsters smagsløg ganske sandsynligt vil pirres af fra begyndelsen af december.

arrow Læs også: Der knokles med nyt spistested: »Butcha« klar i næste uge

Det er nemlig her, Butcha på Schweizerpladsen i Slagelse ventes at åbne. Et koncept, der henter sin inspiration fra blandt andet Flammen og Ilden, og som erstatter The Burger, som har stået tom i nu et par måneder efter »en omfattende vandskade«, som det tidligere lød på et skilt i døren.

Virkeligheden er dog, at adressen var blevet overtaget af La Viva-ejer Onur Isbilen og hans bror, Ceyhun, som nu satser benhårdt på en restaurant, hvis udformning og koncept er ganske nyt i bybilledet.

- Det er et sted, som er efterspurgt i Slagelse, så vi er sikre på, det bliver en succes, fortæller Onur Isbilen.

Ejerne har for nylig åbnet i Kordilgade i Kalundborg, hvor deres café, Novo, har fået til huse i de lokaler, som tidligere husede Café Zigzag.

Der er derfor en masse at se til frem mod åbningen af Butcha, siger Onur Isbilen, der pt. er i gang med både at rigge til og ansætte personale.

Der skal bruges i omegnen af 20 ansigter på den nye restaurant, og heldigvis, som han siger, kører de øvrige caféer yderst optimalt, selv om ejerne ikke er at finde på alle adresser samtidig. Det sikrer blandt andre bestyrerne Stine Mahlert, som ofte er at se på La Viva i Slagelse, og Camilla Jensen.

Ejeren fortæller i den forbindelse, at meningen er at få eksponeret Butcha længere omkring, end det er sket med eksempelvis La Viva, som er en vaskeægte Slagelse-café.

- Du skal køre mange kilometer, hvis du skal finde et lignende koncept, så det er klart, at vi vil reklamere for Butcha så bredt, som det er muligt. Ikke bare her i Slagelse, men også i andre kommuner, siger han.

Det er blandt andet meningen, at børn op til otte år skal kunne spise gratis i hverdagene, ligesom der hver weekend vil være brunchbuffet. Og ifølge ejerne går man ikke på kompromis.

- Vi sikrer os, at vi får noget af det bedste kød. Vi skal ikke gå på kompromis med madens kvalitet, og vores gæster skal have den bedste oplevelse, siger Onur Isbilen, som ikke frygter at hive kunder væk fra sin café ganske få meter fra Butcha.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk