22. marts 2019
- Vi tuder ikke. Vi prøver bare at oplyse, siger Brugsens uddeler det seneste år, Stella Jørgensen. Foto: Per Vagnsø
gallery icon

Se billedserie

- Vi tuder ikke. Vi prøver bare at oplyse, siger Brugsens uddeler det seneste år, Stella Jørgensen. Foto: Per Vagnsø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brugs er tæt på at lukke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brugs er tæt på at lukke
Slagelse - 19. juni 2018 kl. 08:22
Af Per Vagnsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ligesom sidste år melder Dagli' Brugsen i Boeslunde nu ud, at den er helt galt med økonomien, og at en lukning af butikken kan blive konsekvensen. Forskellen i forhold til sidst er bare, at der denne gang ikke er tale om en mulig lukning inden for fem år. Nu er det lige op over, og det kan være slut med byens dagligvareforretning allerede senere i år, hvis udviklingen ikke bliver vendt, og lokalbefolkningen ikke støtter markant.

Akkurat som i 2016 resulterede sidste år i et underskud på 500.000 kroner, og 2017 var sjette år med underskud og dalende omsætning.

- Vi håber ikke at lukke, inden året er omme, men det er en realitet, at det er tæt på, siger uddeler Stella Jørgensen til Sjællandske.

Hun kom til byen som ny uddeler for lige knap et år siden, og siden er der skåret i nogle af omkostningerne i bestræbelserne på at få økonomien på ret kurs. Det nytter imidlertid ikke synderligt, hvis hovedproblemet ikke bliver løst: At alt for få beboere i byen og området lægger deres handel i forretningen.

Derfor kalder Brugsen torsdag til borgermøde klokken 19 i Laden. Her vil bestyrelsen forklare om den svære situation og lægge op til dialog om, hvordan omsætningen kan øges markant. Samtidig bliver det muligt at købe støttebeviser for valgfrie beløb. Beviserne giver så 10 procent rabat på indehaverens næste varekøb.

- Lige nu og her har vi nok behov for 300.000 kroner, og det ideelle vil være at øge omsætningen fra 12 til 14,5 millioner kroner, forklarer Stella Jørgensen.

Helt aktuelt kan hun spore en positiv tendens.

- Vi gør det bedre, men tiden er kort, konstaterer uddeleren.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk