17. oktober 2021
En ny dato er fundet til Broløbet over Storebælt, hvis det ikke kan gennemføres lørdag den 29. maj. Beslutning om en mulig ny udsættelse bliver truffet senest den 5. april.
En ny dato er fundet til Broløbet over Storebælt, hvis det ikke kan gennemføres lørdag den 29. maj. Beslutning om en mulig ny udsættelse bliver truffet senest den 5. april.
Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Broløbet klar med en ny dato inden endelig aflysning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Broløbet klar med en ny dato inden endelig aflysning

Det er prøvet før at udsætte broløbet over Storebæltsbroen. Nu er en ny udsættelse klar. Løbet er sat til at finde sted lørdag den 29. maj 2021, hvis ellers coronarestriktionerne tillader omkring 10.000 løbere at løbe fra Korsør til Nyborg og andre cirka 5000 fra Sprogø til Nyborg.

Slagelse - 05. marts 2021 kl. 16:21
Af Helge Wedel

Arrangørerne oplyser, at det senest den 5. april besluttes, om løbet kan gennemføres den 29. maj. Hvis ikke udsættes løbet i stedet til lørdag den 11. september 2021. Hvis der heller ikke løbes der, så bliver løbet endelig aflyst. Deltagerne får da refunderet startgebyret, hvilket også vil gælde for dem, der ikke har mulighed for at løbe den 11. september, hvis løbet ender med at blive flyttet fra maj.

Oprindelig skulle broløbet være gennemført lørdag den 20. juni 2020, men det satte corona en stopper for. Løbet blev udskudt til lørdag den 19. september 2020, men heller ikke her var dansen med corona på nogen måde til ende. Herefter blev det til 29. maj 2021, og nu altså muligvis først lørdag den 11. september 2021.

Ledige billetter

Broløbet var i en periode forbudt af daværende trafikminister Ole Birk Olesen (LA), men løbet blev igen tilladt efter et regeringsskifte. Siden er også bygget nye flytbare autoværn på broen, der gør det muligt på meget kort tid at flytte trafikken til den ene side af broen modsat tidligere, hvor det tog flere timer.

Trods de mange udsættelser har langt de fleste løbere holdt fast ved deres tilmelding. Ifølge arrangørerne er der kun omkring 700 billetter tilbage.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk