31. maj 2020
Lørdag den 20. juni får 9000 motionsløbere lov til at løbe fra Korsør til Nyborg - altså den modsatte vej af dem her, der i 2017 var på vej ned ad højbroen mod målet i Korsør.
gallery icon

Se billedserie

Lørdag den 20. juni får 9000 motionsløbere lov til at løbe fra Korsør til Nyborg - altså den modsatte vej af dem her, der i 2017 var på vej ned ad højbroen mod målet i Korsør.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Broløb starter i Korsør - tiden dog ukendt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Broløb starter i Korsør - tiden dog ukendt
Slagelse - 06. november 2019 kl. 09:08
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Helge Wedel
Datoen er lørdag den 20. juni. 9000 får lov at deltage. Nyt startsted og mål. Mon Lars Løkke Rasmussen løber med?

arrow Læs også: Broløb er udsolgt for halvmarathon

Først i dag onsdag fastsættes det nøjagtige starttidspunkt for halvmaratonløbet over Storebæltsbroen, der på forslag fra Sund & Bælt finder sted lige før sankthans lørdag den 20. juni 2020 - 202020!

-Vi har først møde i morgen (i dag, red.) om, hvilket tidspunkt løbet skal starte, men et godt bud er 15.30, siger Per Hansen til Sjællandske. Han er løbsleder for Broløbet Storebælt, som nu genoptages, efter tidligere trafikminister Ole Birk Olesen (LA) forbød det.

Per Hansen tilføjer, at startområdet i Korsør formentlig bliver nyt og nærmere betalingsanlægget. Også i Nyborg bliver målet et nyt sted. Efter lavbroen skal løberne rundt på en sløjfe i Knudshoved, hvorefter de løber under motorvejen og slutter i mål ved stranden.

Spændende bliver det, om tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) er at finde blandt de 9000, der får lov at købe nummer til løbet. Under valgkampen besvarede han et spørgsmål fra Jens Møller, lokal udgiver af et magasin i forbindelse med det seneste broløb i 2017, om hvorvidt statsministeren selv ville løbe med, hvis der igen kom broløb, som både Venstre og et stort politisk flertal ønskede.

- Det kan vi da godt aftale. Når det først er næste år, er der jo tid til at træne, kom svaret på revspidsen i Korsør fra dengang statsminister Lars Løkke Rasmussen.

Tilmeldingen til Broløbet Storebælt 2020 kan ske fra den 11. november 2019 via løbets hjemmeside: www.brolob.dk

Ifølge Per Hansen er det maksimale deltagerantal på 9000 sat for at sikre deltagerne en unik og god løbeoplevelse.

Han er glad for, at løbet afvikles inden sommerferien. Da det skete sidst den 28.maj 2011, var der udsolgt seks måneder før.

Det første broløb blev afviklet, da Vestbroen stod færdig i 1997. Første gang hele vejen over Storebælt var året efter i 1998.

arrow Broløb med start på Sprogø
10. november 2019 kl. 17:50 Opdateret: kl. 17:50
arrow Motionsløb på Storebæltsbroen er tilbage efter tre års pause
05. november 2019 kl. 07:11 Opdateret: kl. 07:54
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk