25. marts 2019
Restaurant Laguna havde ikke forsikret inventar og udstyr, men selve bygningen er brandforsikret af ejeren Korsør Marina. Foto: Helge Wedel
gallery icon

Se billedserie

Restaurant Laguna havde ikke forsikret inventar og udstyr, men selve bygningen er brandforsikret af ejeren Korsør Marina. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brændt restaurant havde ingen forsikring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brændt restaurant havde ingen forsikring
Slagelse - 18. august 2018 kl. 06:42
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Op mod et halvt år kan det nemt vare, før det bliver muligt at genåbne restaurant Laguna i Korsør Lystbådehavn. En omfattende brand i køkkenet torsdag aften, har ifølge Lagunas egen Facebook-profil næsten total-skadet hele restauranten. I opslaget, som er skrevet af bestyreren Kesa Düz, står også, at Laguna ingen forsikring havde. Og i et senere svar skriver hun »Med korsør som lille by og sladder om forsikringssvindel, kan du bande på, at jeg skal pointere, at der ikke er forsikring.«

arrow Læs også: Brand i restaurant Laguna - kok forbrændt

Den manglende forsikring gælder inventar og øvrigt udstyr i restauranten. Selve bygningen er brandforsikret af ejeren Korsør Marina.

Restaurantens kok Mikael, der er gift med Kesa Düz, fik 2. og 3. grads forbrændinger på ansigt, hals, arme og ben. Han er nu overført til Rigshospitalet, men er ifølge politiet uden for livsfare.

Lagunas direktør Nigar Düz oplyser til Sjællandske, at Mikael har det rigtigt dårligt over branden, der forvoldte så store skader både på ham selv og restauranten.

- Jeg har forstået det på Mikael som værende noget friture, der gik ild i, hvorefter også udsugningen blev antændt, og så gik det forfærdelig stærkt, siger Nigar Düz, der tilføjer, at hun er i chok over de voldsomme begivenheder.

Årsagen til den voldsomme brand er endnu ikke fastlagt officielt.

- Vi har ikke afhørt kokken endnu. På mandag sender vi brandtekniker ned på restauranten, siger Frank Toftum til Sjællandske. Han er politikommissær ved lokalpolitiet i Slagelse.

Lystbådehavnens havnefoged Hans Jørgen Assertoft havde en travl fredag formiddag.

- Branden har lukket toilet og bad i bygningen, så jeg har fået opstillet en toiletvogn, ligesom en badevogn kommer senere, siger Hans Jørgen Assertoft.

Han tiføjer, at et telt er rejst til brug for blandt andet det igangværende DM for Ylva-både, fordi hele restauranten er spærret af.

Ifølge Hans Jørgen Assertoft, der har en fortid som brandmand og indsatsleder, kan der nemt gå et halvt år, før bygningerne er sat i stand, så restauranten kan genåbne.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk