25. februar 2021
Indenfor er der ikke længere noget at komme efter. Alt er ødelagt og røglugten gennemtrængende.     Foto: Solveig Hansen
gallery icon

Se billedserie

Indenfor er der ikke længere noget at komme efter. Alt er ødelagt og røglugten gennemtrængende. Foto: Solveig Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brændt fiskehus kommer stærkt igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brændt fiskehus kommer stærkt igen

Opdatering: Branden startede formentlig i en glød i en blomsterkumme, der var placeret uden for fiskehuset. Herfra spredte ilden sit hurtig til huset.

Opdateret 06. juni 2018 kl. 21:15
Slagelse - 06. juni 2018 kl. 07:30
Af Solveig Hansen

- Når telefonen ringer kl. 5 om morgenen, så ved man godt, at folk ikke ringer for at hyggesnakke, siger Kurt Hansen, og han har desværre ret.

arrow Læs også: Brand i fiskebutik startede i blomsterkumme

I røret var ejer af Fiskehuset, Jørgen Ibsen, som Kurt Hansen forpagter af, og budskabet var i sin brutale korthed: Huset står i flammer, og det gjorde det i en grad, så det tog tre timer for brandvæsenet at få has på flammerne søndag morgen.

- Har vi glemt at slukke noget, eller er der nogen i huset, var det første der gik gennem hovedet på mig, fortæller Kurt Hansen, der allerede mandag morgen var mødt »på arbejde« i Fiskehuset - men med en nu noget andet dagsorden, end han troede, da han gik hjem efter en særdeles god lørdag.

- Vi havde 160 spisende gæster i lørdags, fortæller Kurt Hansen, der sammen med sin kone Henriette Hansen gik glade og overvældet hjem lørdag eftermiddag efter en både formidabel drengerøvsaften forrige fredag og en fantastisk sommerlørdag, der skulle have været den bedste start på en god og lang sommersæson.

Endnu ved ingen, hvad der er skyld i branden, der effektivt fik sat en stopper for Fiskehuset - i hvert fald for en tid.

Og hverken Henriette eller Kurt Hansen ønsker at spekulere i, hvad der kan være skyld i branden, men begge er de ret sikre på, at de ikke har efterladt noget tændt, som skulle kunne være årsagen.

Og den mandag, der skulle have været en »en ny dag på kontoret«, blev i stedet en dag med brandsyn, styr på forsikringer, mental omstilling og tanker om fremtiden.

- Vi har ikke mistet modet, og Fiskehuset kommer stærkt igen. Nu må vi se fremad, og jeg har allerede tænkt på at få fat i et mobilt køkken og en kølecontainer, fortæller Kurt Hansen, der faktisk allerede har tilladelse til begge dele.

På den måde vil Fiskehuset over sommeren kunne fortsætte i en ny omend mindre version, hvor den intakte terrassebygning kan komme i spil.

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk