16. januar 2019
Slagelse, som er en af højdespringerne på DI?s erhvervsklima-undersøgelse (på en 13. plads i 2017) var repræsenteret af flere erhvervsfolk og byrådspolitikere tirsdag. Ingen af borgmestrene deltog dog. John Dyrby Paulsen (S) havde meldt afbud.
Slagelse, som er en af højdespringerne på DI?s erhvervsklima-undersøgelse (på en 13. plads i 2017) var repræsenteret af flere erhvervsfolk og byrådspolitikere tirsdag. Ingen af borgmestrene deltog dog. John Dyrby Paulsen (S) havde meldt afbud.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmester kvitter bijobbet efter endnu et afbud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester kvitter bijobbet efter endnu et afbud
Opdateret 16. maj 2018 kl. 06:42
Slagelse - 16. maj 2018 kl. 06:10
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Odsherred, Holbæk, Kalundborg, Ringsted, Sorø og Slagelse. Det er kommunerne, som hører under DI Vestsjælland, og hvoraf flere tirsdag var repræsenteret til Dansk Industris årlige erhvervstræf på Harboes Bryggeri ved en borgmester eller en viceborgmester.

arrow Læs også: Erhvervsliv kan fylde ordrebøger: Kun fremtidens faglærte mangler

Sorøs Gert Jørgensen, Kalundborgs Martin Damm, Ringsteds Henrik Hvidesteen og viceborgmester i Odsherred Thomas Nicolaisen var alle at finde. Dog var Holbæks socialdemokratiske borgmester, Christina Krzyrosiak Hansen, fraværende, idet hun havde meldt afbud. Det havde Slagelses borgmester, John Dyrby Paulsen, også.

- Jeg har desværre været nødt til at melde afbud, lyder det fra John Dyrby Paulsen, som derfor ikke kunne repræsentere den kommune, der reelt set var vært for de 83 tilmeldte fra flere kommuner, herunder flere erhvervsledere.

Heller ikke viceborgmester Villum Christensen (LA) deltog. Ej heller Ann Sibbern (DF), der er 2. viceborgmester, hvilket skyldes, at invitationen ikke var sendt videre.

Det siger John Dyrby Paulsen, som bekræfter, at han var inviteret. Det bekræfter også Dansk Industri-chefkonsulent Allan Munch Mortensen.

- Jeg burde nok have sendt invitationen videre, men troede egentlig, at DI selv gik videre med invitationen, siger John Dyrby Paulsen og slår fast, at han gerne havde deltaget.

John Dyrby Paulsen (S) meldte også afbud til den kongelige indvielse af Slagelse Sygehus' nye akuthus. Det arrangement fandt sted den 17. april, hvor kronprinsesse Mary var på besøg. Det fravær vakte opsigt.

Og selv om prinsesser og erhvervsledere ikke har de store fællestræk, er der alligevel en sammenhæng mellem afbuddet for en måned siden og så gårsdagens træf på Harboes Bryggeri i Skælskør.

Begge arrangementer har nemlig fundet sted en tirsdag, og det er her, Slagelse-borgmesteren underviser på ZBC i Næstved, hvilket som bijob gør ham noget ufleksibel.

Det faktum har borgmesteren nu også erkendt.

- Det går ikke længere, og jeg har også meddelt dem, at det ikke fortsætter. Aftalen har dog været til og med maj, men nu skal det slutte. At være borgmester og underviser harmonerer ikke, da jeg selvfølgelig bruger rigtig meget tid på det politiske, siger han og påpeger, at det ikke er grundet uvilje, at han har meldt afbud.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk