24. marts 2019
KIM BRANDT
gallery icon

Se billedserie

Foto: KIM BRANDT
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: 3000 til sankthans i anlægget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: 3000 til sankthans i anlægget
Slagelse - 24. juni 2018 kl. 16:35
Af Kim Brandt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Igen i år var det Slagelse Lystanlæg, som lagde græs og vand til det store sankthansbål i Slagelse. Græsset var forbeholdt de omkring 3000 gæster, der - fodbold-VM til trods - havde bevæget sig ned i anlægget. Og ude på vandet var det sikreste sted at tænde bål i en periode med tørke.

For en sikkerheds skyld var Slagelse Brand og Redning også på pletten, men de kunne konstatere, at alt forløb ganske planmæssigt.

Modsat tidligere år, hvor bål, hekse og publikum nærmest regnede væk, så var det fint vejr lørdag aften. En smule køligt måske, men absolut godkendt bål-afbrændingsvejr.

Mange gæster benyttede muligheden for at indtage aftensmaden i anlægget, hvor der var varme pølser og kolde øl - og så sørgede det lokale band »Poplic Service« for den musikalske underholdning.

Da klokken blev 20.45 blev bålet tændt, og det tog næsten ingen tid, før der kom godt med varme under heksen. Selv om bålet var midt ude i anlægssøen, så kunne man sagtens mærke varmen inde på bredden. Et flot bål, som var anlægget værdigt.

Mens flammerne blussede, holdt turistdirektør Jens Müller båltalen fra scenen, men det var lidt svært at høre, hvad der blev sagt - afhængig af, hvor man befandt sig. Det er nok også sin sag at få lyden perfekt ud i hele anlægget.

Efter båltalen sang Elisabeth Dybdal »Midsommervisen« fra scenen i den oprindelige udgave - ikke Shu-bi-Duas - og den blev efterfulgt af »Der er et yndigt land«, hvor der desværre også var en smule knas med lyden.

Det ændrede dog ikke på det samlede indtryk af en hyggelig og stemningsfuld aften i anlægget, hvor en stor del af Slagelses borgere fejrede midsommer.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk