5. august 2020
Slagelse Kommune sætter forbud i bero. Stadig håb for livemusikken i Skovsøgade i Slagelse.
gallery icon

Se billedserie

Slagelse Kommune sætter forbud i bero. Stadig håb for livemusikken i Skovsøgade i Slagelse.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Beværtning får ophævet udskældt forbud mod livemusik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Beværtning får ophævet udskældt forbud mod livemusik
Slagelse - 15. september 2018 kl. 06:00
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Livemusikkens dage syntes for alvor talte i Slagelse, da kommunen - på baggrund af en beboerklage fra tredje sal - i sommer slukkede for den levende musik på beværtningen G-strengen i Skovsøgade. Et spillested, der ellers slår sig op på musicerende gæster på scenen nærmest hver eneste weekend, men som ikke overholdt støjgrænsen på 25 decibel, som er grænsen i nattetimerne for bygningstransmitteret støj.

arrow Læs også: Livemusikken vender tilbage

Helt kategorisk skulle forbuddet imidlertid ikke opfattes, lader det til nu, hvor Slagelse Kommune efter samtale med stedets ejer, Michael Dall, går med til at give musikken en chance til.

Det skriver Sjællandske.

I et brev til indehaveren konstaterer Slagelse Kommune, at forbuddet nu er sat i bero, og at han i løbet af fire arrangementer hen over de næste måneder får muligheden for at bevise, at livemusik godt kan spilles, uden det larmer for meget.

- Men hvis det viser sig, at han ikke kan overholde støjgrænsen, så får han forbuddet igen. Det er en ekstra, men også sidste chance, lyder det fra miljømedarbejder Monique Roslind Pedersen.

Ifølge Michael Dall, som var både fortørnet, frustreret og ked af forbuddet, han fik udstukket i juli, er det godt nyt.

- Det er godt for Slagelse, at vi kan få livemusikken igen. Problemet er trommer, der larmer for meget, så der må vi finde en løsning. Måske må trommerne helt undværes, fortæller indehaveren, hvis klagende overboer fik gæster og musikeres forargelse at mærke, da kommunen kvitterede for deres klage med et forbud.

- Så må de flytte et andet sted hen, lød en af flere ytringer rettet mod de klagende, som for en god ordens skyld var i deres gode ret til at klage over, at spillestedets optrædende støjede alt for meget. Også selv om spillestedet ligger mellem diskoteker og andre beværtninger.

- Man har forstået byens kald, og det er super, at vi i mindelighed kan finde en løsning til gavn for os alle, siger indehaveren, der er parat til at sikre, at støjgrænserne overholdes.

arrow Kæmpede for den levende musik: Nu forlader ejer spillested
28. september 2018 kl. 06:10 Opdateret: kl. 19:20
Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk