17. maj 2021
Slagelse Kommune er klar, hvis regeringen genåbner og kræver hyppige tests. Foto: Kenn Thomsen
Slagelse Kommune er klar, hvis regeringen genåbner og kræver hyppige tests. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Beredt borgmester venter endelig besked: Ledige parate til at teste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Beredt borgmester venter endelig besked: Ledige parate til at teste
Opdateret 23. februar 2021 kl. 06:52
Slagelse - 22. februar 2021 kl. 20:05

De folkeskoleelever, der for tiden undervises i det virtuelle klasseværelse, kan nu være på vej tilbage i skole fysisk set.

Det giver dog udfordringer rundt i landet, hvor kommuner bedes om at stå klar, således at der kan ske testning af hver enkelt elev to gange om ugen.

Endnu er intet sikkert, og de endelige meldinger fra regeringen lader vente på sig, indtil partiledere på Christiansborg har været på banen tirsdag.

I Slagelse Kommune er man imidlertid helt klar, lyder det fra borgmester John Dyrby Paulsen (S) efter møde med regeringen mandag og samtlige af landets øvrige 97 borgmestre.

- Vi er klar. Det her skal vi kunne håndtere, og det kan vi også godt. Men lad os nu se, hvad der kommer, lød det mandag aften fra Slagelse-borgmesteren, der ikke tør spå om, hvad der kommer til at blive meldt ud endeligt. I hvert fald ikke officielt.

- Det er meget bekymrende, hvad man har set i Kolding, så vi afventer klar besked. Vi kan se, hvor hurtigt det kan gå den forkerte vej. Hvis de ældste elever kan komme tilbage i grundskole og måske også på ungdomsuddannelser, har vi dog en logistik, der skal gå op, siger John Dyrby Paulsen (S).

Ligesom mange andre kommuner vil det blandt andet være ledige, der vil få en uddannelse i at pode.

- Det er rigtig fint, at vi kan gøre det på den måde. Det er også derfor, vi ikke får problemer med at stille med den testkapacitet, som der bliver brug for, siger han.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk