4. august 2021
Bagerkompagniets medarbejdere bliver hjemme indtil videre. Det bekræfter selskabet MBC+T Engros.
Bagerkompagniets medarbejdere bliver hjemme indtil videre. Det bekræfter selskabet MBC+T Engros.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bager i stormvejr: Nu sendes medarbejderne hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bager i stormvejr: Nu sendes medarbejderne hjem
Slagelse - 21. juni 2018 kl. 06:05
Af Carsten Lysdal

Et stormvejr, som blot tager til i styrke, er nu virkelighed for selskabet MBC+T Engros, som ved årsskiftet overtog Dan Mejsners bagerforretninger »Mejsners«.

arrow Læs også: Café skifter »Mejsners« ud

Kreditorer, der stadig mangler penge, og kurator varsler retligt efterspil over for selskabet, men også hovedpersonen Dan Mejsner, der i dag skylder ni millioner kroner væk.

Han føler sig dog ført bag lyset og snydt af selskabet, der i løbet af 2017 og ikke mindst begyndelsen af 2018, hvor Dan Mejsner gik personlig konkurs, fik mere og mere indflydelse. Senere overtog selskabet det hele, og Slagelse-bageren røg i kulissen.

Nu har MBC+T Engros imidlertid besluttet at lukke samtlige butikker ned. I hvert fald er medarbejderne sendt hjem torsdag, og indtil der er vished om fremtiden, vil der ikke blive langet brød og bagværk over disken hos Bagerkompagniet i hverken Glumsø, Nykøbing Falster, Marielyst eller Slagelse, hvor der er butikker i Priorgade og på stationen.

Sidstnævnte åbnede i maj.

- Medarbejderne er sendt hjem, men hvad der kommer til at ske, er vi endnu usikre på, siger direktør Carsten Forsberg, der lige nu arbejder hen imod, at selskabet ikke går konkurs.

Der har længe føget beskyldninger om urent trav, og forleden var det her i Sjællandske, at kurator Lene Andersen fra DreistStorgaard, som behandler Dan Mejsners konkurs, satte ord på, hvad hun mener, der foregår.

Ifølge direktør Carsten Forsberg er melet i posen dog helt og aldeles rent.

Herfra indrømmer man, at der har været knas i produktionen. Eksempelvis grundet gentagne ovnnedbrud, sygemeldinger og lignende.

Og da en sur smiley fra Fødevarestyrelsen tilmed for nylig gav nedadvendte mundvige i bageriet på Marielyst, som leverer til flere butikker - også de to i Slagelse - blev man sat endnu mere under pres. Faktisk i en grad, så man producerede alligevel trods forbud, erkender selskabet.

arrow Brormand fører bagerdrøm videre
14. juli 2018 kl. 06:00 Opdateret: kl. 15:53
arrow Samtlige 40 medarbejdere fyres
23. juni 2018 kl. 06:10 Opdateret: kl. 08:19
arrow Krav for millioner truer selskab bag bagerbutikker
19. juni 2018 kl. 08:00 Opdateret: kl. 07:20
Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk