30. september 2020
Der var stor interesse og lange køer, da der var åbent hus i Ibihaven i Slagelse, som er det første af de nye bæredygtige boligfællesskaber for seniorer.
gallery icon

Se billedserie

Der var stor interesse og lange køer, da der var åbent hus i Ibihaven i Slagelse, som er det første af de nye bæredygtige boligfællesskaber for seniorer.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Anderledes rejsegilde i en coronatid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anderledes rejsegilde i en coronatid
Opdateret 04. juni 2020 kl. 11:34
Slagelse - 03. juni 2020 kl. 08:29

Mandag d. 15. juni kommer Slagelses borgmester John Dyrby Poulsen og Ibi Trier Mørchs barnebarn, Tobias Trier, til et meget anderledes rejsegilde på Slagelses nye seniorvenlige boligfællesskab Ibihaven.

Normalt samler man alle de involverede parter til et rejsegilde, hvor der er taler og forplejning. Men når man bygger et seniorfællesskab midt i en coronatid, må man gøre tingene på en noget anderledes måde.

Det har bygherren Tetris A/S, der står bag byggeriet af Ibihaven i Slagelse måttet sande. Alligevel inviterer de til et anderledes rejsegilde, hvor både håndværkere og de kommende beboere er inviteret.

Martin Wagner, som er kommunikationschef i Tetris, forklarer det sådan:

- Rejsegildet er for os en helt særlig begivenhed, men vi kan ikke invitere til den helt store fejring, så vi har måttet tænke anderledes i denne tid. Derfor holder vi et virtuelt rejsegilde, hvor vi sender live på vores facebookside, når borgmester John Dyrby taler og når Ibi's barnebarn Tobias Trier kommer og spiller for os.

Martin Wagner siger videre, at man gerne vil invitere de kommende beboere, så de kan følge byggeriet af deres nye hjem.

- Så derfor følger vi med spænding, om forsamlingsforbuddet tillader os at byde dem indenfor. Men til dem, der ikke kan være med på dagen, har vi valgt at sende live og optage begivenheden, så dem der desværre må følge med hjemmefra også mærker, at det er en særlig dag. Det er også derfor, vi har inviteret Tobias til at komme og spille til ære for Ibihaven, som er opkaldt efter Tobias' mormor Ibi Trier Mørch. Ibihaven er jo det første seniorbofællesskab af sin art i landet, så det er også en særlig begivenhed for Slagelse som kommune og by. Derfor er vi også glade for at borgmester John Dyrby kommer og fejrer byggeriet med os, siger Martin Wagner.

Se mere om Agorahaverne på https://agorahaverne.dk/ibihaven

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk