29. september 2020
En 48-årig mand, som synes noget uligevægtig, så tirsdag morgen anledning til at smadre samtlige ruder på værtshuset Café Lux i Slagelse.
En 48-årig mand, som synes noget uligevægtig, så tirsdag morgen anledning til at smadre samtlige ruder på værtshuset Café Lux i Slagelse.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Amok med svensknøgle: 48-årig smadrer samtlige ruder på værtshus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Amok med svensknøgle: 48-årig smadrer samtlige ruder på værtshus
Opdateret 13. august 2019 kl. 15:10
Slagelse - 13. august 2019 kl. 13:43
Af Carsten Lysdal

Det er ikke første gang, at hærværksmænd, beduggede som mere ædruelige, flegner ud foran værtshuset Café Lux på Jernbanegade i Slagelse. Det er dog ikke tidligere sket, at indehaveren må se samtlige ruder smadret på en gang.

Det er imidlertid nu virkeligheden for værtshuset og dets ejer, som tirsdag morgen blev genstand og mål for en 48-årig mands veritable raserianfald.

Gerningsmanden, der betegnes som psykisk uligevægtig og ustabil, smadrede ni ruder med en svensknøgle, og årsagen synes stadig uvis.

Politiet kunne i øvrigt hurtigt pågribe manden. Ordensmagten modtager anmeldelsen om hærværket klokken 7.16 tirsdag morgen, og allerede en time efter lykkes det at anholde ham.

Der var ingen intakte ruder tilbage i hverken vindueskarme eller dørparti efter mandens sindsoprør, og indtil videre må værtshuset nøjes med den afdækning, en lokal glarmester har sørget for.

Nye ruder kan ifølge indehaveren først komme i om små to uger.

Ser man på historikken, er det formentlig ikke sidste gang, at netop Café Lux bliver sted for kontroverser, slagsmål eller hærværk.

Flere gange i årenes løb har voldsmænd og vandaler vist tænder både indenfor og uden for værtshuset.

I 2017 blev en 34-årig mand snittet i ansigtet med en kreditkortkniv. Knivstikkeren var en 35-årig uden fast bopæl, og håndgemænget foregik tæt ved Café Lux, der flere gange har fået smadret vinduer.

Samme år blev en 30-årig mand nemlig dømt for med en kølle at være gået agurk. Formentlig grundet en kontrovers gik han løs på Café Lux' facade, ligesom han smadrede en bænk ude foran.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk