24. juli 2019
Løse tagplader fik forleden medarbejdere til at afspærre hele langsiden. Ingen fare for nedfaldne tagplader, lyder det fra kommunen.
Løse tagplader fik forleden medarbejdere til at afspærre hele langsiden. Ingen fare for nedfaldne tagplader, lyder det fra kommunen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Afspærring i svømmehal: Bekymret for nedfaldne tagplader

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Afspærring i svømmehal: Bekymret for nedfaldne tagplader
Slagelse - 13. marts 2019 kl. 15:39
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Knap 90 millioner kroner er i budgetaftalen for 2019-2022 sat af til forbedringer og renoveringer af kommunens to svømmehaller. Og noget kunne tyde på, at flere af millionerne vil være givet godt ud, tydeliggjorde fredagens storm.

Her løsnede vindstød flere skrå tagplader på Slagelse Svømmehal, hvilket affødte bekymring for, om pladerne, der har lige så mange år på bagen som hallens ydre mure, ville falde ned.

- Det er en ren forsikringssag med taksator på, siger virksomhedsleder Niels Christian Jørgensen, Ejendomsservice i Slagelse Kommune, der bekræfter, at flere plader rev sig løs grundet kraftig blæst.

- Ham, der havde vagt, valgte derfor at afspærre, fordi han ikke helt kunne overskue, hvorvidt tagpladerne kunne blæse ned igennem glasset, uddyber Niels Christian Jørgensen, der nu slår fast, at der absolut ikke er fare for, at pladerne falder ned.

Nogle vil i den forbindelse måske synes, at det ville give mening at sætte nogle nye plader op. Men sådan er virkeligheden ikke i Slagelse Svømmehal.

- Vi skal holde et budget, men der er også det i det, at der er sat millioner af til renovering senere. Og hvis nogle af dem for eksempel skal gå til en klimaskærm, skal der ikke bruges midler på at skifte pladerne nu. Derfor bliver det en ren forsikringssag, der handler om at retablere, siger virksomhedslederen og uddyber:

- Vi vil nødigt skifte pladerne, hvis det viser sig, at der skal renoveres en hel masse i fremtiden, siger han.

Hvis ikke afspærringen er væk allerede, fjernes den inden for ganske kort tid, lyder det endvidere.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk