4. december 2020
Korsør Atletik Stadion er fra 2009. Næste år får det ny overflade og opstregning for næsten en million kroner.  Dronefoto: Morten Mikkelsen, 24Produktion
Korsør Atletik Stadion er fra 2009. Næste år får det ny overflade og opstregning for næsten en million kroner. Dronefoto: Morten Mikkelsen, 24Produktion
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 935.000 kr. bruges på atletikstadion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

935.000 kr. bruges på atletikstadion

Intet holder evigt. Heller ikke atletikstadion. Politikerne i kultur-og fritidsudvalget er orienteret om, at der i 2021 ventes at blive brugt 935.000 kroner til udskiftningen belægningen og opstregning af overfladen, der har seks baner.

Slagelse - 30. oktober 2020 kl. 09:23
Af Helge Wedel

Korsør Atletik Stadion er senest reetableret i 2009, men det er vanskeligt at sætte præcis tid på, hvor længe et stadion holder. Tidligere holdt baner op til ti år, men grundet krav om brug af mere miljøvenlig maling med færre kemikalier, kan det i dag kun holde i fem år, fordi malingen ikke er så slidstærk.

Er slidt og trænger

Overfladen på atletikanlægget er så slidt og trænger til udskiftning, hvilket burde være sket i år, men Korsør Atletikanlæg er først på som særskilt punkt til anlægsønsker for 2021 med ny belægning for anslået 935.000 kroner, hedder det i orienteringen til udvalget.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk