19. september 2019
Sander Harboe Petersen, til venstre, og Aske Dybdal fra 3. B på Antvorskov Skole ved nogle af deres kunstværker. Foto: Per Vagnsø
gallery icon

Se billedserie

Sander Harboe Petersen, til venstre, og Aske Dybdal fra 3. B på Antvorskov Skole ved nogle af deres kunstværker. Foto: Per Vagnsø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 600 kunstnere i én bygning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

600 kunstnere i én bygning
Slagelse - 23. marts 2019 kl. 11:57
Af Per Vagnsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sjældent er åbningen af en kunstudstilling så stort et tilløbsstykke, som det var, da døren til årets børne-kunstudstilling i Røde Tårn i Slagelse blev åbnet. Det myldrede ind med mange af de cirka 600 børn fra syv af kommunens grundskoler, som har lavet kunstværkerne, der nu pryder alle tårnets etager.

Udstillingen omfatter værker fra elever lige fra børnehaver til 10. klasse, og Aske Dybdal og Sander Harboe Petersen fra 3. B på Antvorskov Skole viste vej til deres tegninger og malerier oppe i tårnet. De havde blandt andet malet solnedgange over sorte huse. Det var vist noget, deres billedkunstlærer havde fundet på.

- Man bliver lidt sådan: Oh yes, det er mit det dér, fortalte Aske.

- Ja, det er ret fedt, supplerede Sander.

- Det fede er at se et værk af en selv på en udstilling, hvor alle andre kan se det, uddybede Aske.

Det er billedkunstlærernes lokale kreds, der for syvende år arrangerer udstillingen, som i år blev åbnet af kommunens centerchef for Kultur, Fritid og Borgerservice, Mette Mandrup.

- Når man laver kunst, er der ikke noget rigtigt og forkert. Man skal bruge kreativitet og forestillingsevne, som også kan bruges i andre fag, sagde hun blandt andet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk