23. marts 2019
40-årig mand tiltales i dag for voldtægt og blufærdighedskrænkelse. Hans seksuelle tilnærmelser over for mindreårig pige fandt angiveligt første gang sted, da hun blot var seks år.
40-årig mand tiltales i dag for voldtægt og blufærdighedskrænkelse. Hans seksuelle tilnærmelser over for mindreårig pige fandt angiveligt første gang sted, da hun blot var seks år.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 40-årig tiltalt for at voldtage bekendts mindreårige datter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

40-årig tiltalt for at voldtage bekendts mindreårige datter
Slagelse - 14. juni 2018 kl. 08:30
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En pige født i 2002 ventes torsdag at sætte sig over for en 24 år ældre mand, som igennem flere år angiveligt har voldtaget og haft sex med hende i en lejlighed i Slagelses midtby, i en ventesal og på et personaletoilet på Stop 39 på Trafikcenter Allé.

Det sker ved Retten i Næstved, hvor den mandlige og i dag 40-årige tiltalte skal forklare sig i forhold til flere grove anklager om såvel voldtægt som blufærdighedskrænkelse. Anklager, som blandt andet går på samleje med mindreårige og andet seksuelt forhold end samleje.

Tiltalen indbefatter overtrædelser af straffelovens §216 om voldtægt, §222 om sex med børn under 15 år, §232 om blufærdighedskrænkelse plus en række øvrige paragraffer, som i anklageskriftet tegner billedet af en person, der angiveligt har brugt sin fysiske og psykiske overlegenhed over for en pige, der i starten blot var seks år gammel.

Ifølge senioranklager Anne Marie Fink er det pigen selv, der har anmeldt voldtægterne og de tilsyneladende talrige samlejer, manden og pigen har haft i årenes løb.

I anklageskriftet står det skrevet, at manden fra sommeren 2008 til 2012 har haft samleje med pigen ad flere omgange. De har angiveligt fundet sted i en lejlighed, hvor manden tillige har fået pigen til at beføle hans lem og på den måde krænket hendes blufærdighed.

Det er dog også sket på et toilet på Stop 39, ligesom manden i ventesalen på Slagelse Station tilbage i 2017 angiveligt har haft sex med pigen.

Der er umiddelbart ingen familiær relation mellem de to. Den tiltalte og pigen kender dog hinanden gennem den forurettedes mor, fortæller senioranklager Anne Marie Fink, som ikke har yderligere kommentarer.

Voldtægt efter straffelovens §216 kan give op til otte års fængsel. Hertil kommer de om muligt skærpende forhold i relation til sex med mindreårige og blufærdighedskrænkelse.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk