27. september 2020
Vægtløfterklubben AK Atlas repræsenteret af træner Frank Petersen og de to OL kandidater Kathrine Bruhn og Louise Vennekilde fik 50.000 kroner af formand for Sports Team Slagelse Jørn C. Nielsen. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Vægtløfterklubben AK Atlas repræsenteret af træner Frank Petersen og de to OL kandidater Kathrine Bruhn og Louise Vennekilde fik 50.000 kroner af formand for Sports Team Slagelse Jørn C. Nielsen. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 325.000 kroner til lokale sportsfolk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

325.000 kroner til lokale sportsfolk
Slagelse - 01. april 2019 kl. 07:00
Af Arne Svendsen

- Med dagens støtte runder vi ni millioner kroner, der er uddelt til talent og eliteidrætten lokalt. Vi håber til stadighed at vores beskedne støtte kan være med til at skubbe vores lokale talentarbejde i den rigtige retning.

Det sagde formand for Sports Team Slagelse, Jørn C. Nielsen, da han i forbindelse med generalforsamlingen i organisationen uddelte i alt 325.000 kroner til en række klubber.

Her var der først 50.000 kroner til Vægtløfterklubben AK Atlas, der ved de seneste danske mesterskaber fik ni guldmedaljer og 11 andre medaljer.

Til Slagelse Håndbold klub var der 30.000 kroner til at støtte talent- og hovedtrænere.

Der var 50.000 kroner til at fortsætte elite-talentcentret i badminton i Slagelse, som Skælskør Badminton Klub og Slagelse Badminton Klub står for i samarbejde med Badminton Danmark.

Til Møllebakkens Rideklub var der 25.000 kroner.

Til Korsør Roklub var der 10.000 kroner.

Her har man et stort talent i surfkajak, nemlig Emil Tranegaard, som er med på bruttolandsholdet.

Emil vandt sølv ved danmarksmesterskabet og er udtaget til at repræsenterer Danmark ved VM i Peru til sommer.

Til Slagelse Cykle Ring var der 40.000 kroner. Klubben har flere ryttere med i talenttruppen under Danmarks Cykel Union.

Til Svøm Korsør var der 20.000 kroner, der går til de to parasvømmere Camilla Klestrup Hansen og Frederik S. Johansen, der begge har deltaget i Special Olympics World Summer Games i Abu Dhabi, hvor de vandt flere medaljer.

Endelig var der 100.000 kroner til Slagelse B & I, der gennem de senere år har kæmpet med få en højere licens, hvilket stiller store krav til både trænere og organisation.

Særligt i U17 men også i U19 arbejder klubben målrettet på at spise kirsebær med de store superligaklubbers ungdomsside.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk