23. juni 2021
penge seddel hånd lomme
Foto: Iris
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 20-årig direktør sigtet i ny, grov sag om svindel med lønkompensationsmidler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

20-årig direktør sigtet i ny, grov sag om svindel med lønkompensationsmidler
Opdateret 11. maj 2021 kl. 13:01
Slagelse - 11. maj 2021 kl. 12:59
Af Søren Arildsen

En 20-årig mandlig direktør fra Slagelse-området fremstilles tirsdag i et grundlovsforhør i retten i Næstved. Han er sigtet for grov, økonomisk kriminalitet ved at have svindlet med Covid19-hjælpepakker. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Efter en intensiv efterforskning blev han anholdt tirsdag morgen og sigtet for svig af særlig grov karakter med offentlige midler, og politiet vurderer, at han har udnyttet de midlertidige løn- og omsætningskompensationsordninger og derved svindlet for over 600.000 kroner.

- Samfundet ser fortsat med stor alvor på sager om økonomisk kriminalitet mod staten under Covid19-krisen, siger politiinspektør Kim Kliver og fortsætter:

- Politiets intensive efterforskning med anholdelse, ransagninger og fremstilling i retten afspejler også sagens alvor og den prioritering, vi som samfund må have over for denne type kriminalitet. Konkret er den anholdte sigtet for forhold, som under den midlertidige kriselovgivning kan give firedobbelt straf.

Anklagemyndigheden vil anmode om, at retsmødet bliver afholdt for lukkede døre.

arrow Læs også: 20-årig direktør fængslet - sigtet for corona-svindel i fiktiv virksomhed
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk