10. juli 2020
Det var bag døren ved trappen på Svenstrupgaard ved Korsør, at den 53-årige kvalte den 32-årige Morten Skou ved at holde ham fast i en armlås. Foto: Helge Wedel
Det var bag døren ved trappen på Svenstrupgaard ved Korsør, at den 53-årige kvalte den 32-årige Morten Skou ved at holde ham fast i en armlås. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 12 års fængsel for drab ved Korsør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

12 års fængsel for drab ved Korsør
Opdateret 07. juni 2018 kl. 14:45
Slagelse - 07. juni 2018 kl. 12:16
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

12 års fængsel.

Sådan lød straffen til den 53-årige Uffe Peder Hedegaard Madsen torsdag eftermiddag ved et nævningeting ved Retten i Næstved. Forud var han fundet skyldig i drab, efter han den den 27. december 2017 med en armlås kvalte den 32-årige Morten Skou på et værelse på Svenstrupgaard lidt udenfor Korsør.

arrow Læs også: 55-årig skal 12 år i fængsel

Senioranklager ved Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi Anne Marie Fink oplyser til Sjællandske, at dommen på stedet blev anket til frifindelse.

- Anklagemyndigheden er tilfreds med dommen, der ikke giver den dømte nogen former for strafrabat i forhold til påstande om, at der skulle have været tale om nødværge, siger Anne Marie Fink til Sjællandske.

Den dømtes forsvarer Kim Steen har argumenteret for, at der var tale om nødværge, da den 53-årige var bange for at blive slået ihjel af Morten Skou, som havde udsat ham for tæsk, efter de to havde drukket sammen og var kommet i et heftigt skænderi.

Uffe Peder Hedegaard Madsen stammer fra Jylland, men har ifølge oplysninger under retssagen pårørende på Slagelse-kanten. Han er tidligere dømt for vold.

arrow Drabsmand vil frifindes
28. oktober 2019 kl. 05:50 Opdateret: kl. 16:01
arrow Idømt 12 års fængsel for drab: Ankesag er nu berammet
07. november 2018 kl. 06:00 Opdateret: kl. 08:27
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk