16. juli 2020
Her ses startruten markeret med lilla til halvmarathonløbet over Storebæltsbroen i Halsskov Færgehavn. Billedet er fra før de opfydte lejer.
gallery icon

Se billedserie

Her ses startruten markeret med lilla til halvmarathonløbet over Storebæltsbroen i Halsskov Færgehavn. Billedet er fra før de opfydte lejer.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 10.700 broløbere starter i Halsskov Færgehavn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

10.700 broløbere starter i Halsskov Færgehavn
Slagelse - 02. marts 2020 kl. 08:18
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Halsskov Færgehavn med de tre gule udspringscontainere og forhåbentlig M/F Broen i færgeleje 2 bliver vist effektivt frem for 10.700 broløbere.

arrow Læs også: Der løbes på broen 19. september

Lørdag den 20. juni klokken 16.30 sætter 10.700 løbere sig i bevægelse i Halsskov Færgehavn, hvor starten til løbet over Storebæltsbroen skydes i gang. Det bekræfter Per Hansen fra Broløbets ledelse over for Sjællandske.

De mange løbere har forud været opstillet efter forventede sluttider på asfaltvejen ind til færgehavnen med direkte udsigt til de tre gule udspringscontainere og forhåbentlig den landsatte storebæltsfærge M/F Broen i færgeleje 2. Med andre ord en meget effektiv eksponering af det unikke område til løbere fra hele Danmark.

Efter starten går ruten gennem havneområdet tæt forbi færgeleje to. Videre til rundkørslen ved Storebælt Camping og Feriecenter og gennem det grønne område til løbeskoene efter 756 meter for første gang betræder Storebæltsbroen.

- Vi har netop haft haft besøg af sponsorerne DSV og VELUX. De er vildt begejstret for startområderne i Korsør og Sprogø samt målområdet med Fyns bedste badestrand. Faktisk mener de, at det er det bedste »set-up« af et broløb til dato, siger Per Hansen.

Han tilføjer, at der sammen med sponsorerne arbejdes på at gøre det festligt i startområdet med overraskelser til løberne, inden starten skydes i gang fra Halsskov Færgehavn.

Tidsrestriktioner på broen

Af hensyn til trafikafviklingen på Storebæltsbroen er løberne underlagt tidsmæssige restriktioner. Det betyder, at deltagerne skal have forladt Sprogø ved 10 km efter 1,5 time og Knudshoved efter godt 17 km senest klokken 19 - 2,5 time efter starten i Halsskov Færgehavn.

arrow Trafik til den ene side af broen på 30 minutter
15. april 2020 kl. 09:00 Opdateret: kl. 09:00
arrow Ny dato for broløb er klar hvis...
26. marts 2020 kl. 17:35 Opdateret: kl. 17:35
arrow Corona-besked om Broløbs skæbne på vej
26. marts 2020 kl. 07:09 Opdateret: kl. 19:31
Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk