9. april 2020
De gule lapper dominerede på tavlen, og idéerne var mange. Der var onsdag aften indbudt til idéworkshop forud for Tour de France næste år. Foto: Slagelse Kommune
gallery icon

Se billedserie

De gule lapper dominerede på tavlen, og idéerne var mange. Der var onsdag aften indbudt til idéworkshop forud for Tour de France næste år. Foto: Slagelse Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 100 fremmødte øsede ud af gode og gule idéer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

100 fremmødte øsede ud af gode og gule idéer
Slagelse - 27. februar 2020 kl. 16:04
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gule gardehusarer, gule vejpæle, en trehjulet, pimpet cykel krydret med et gulligt islæt og gule flag i samtlige flagstænger, man møder langs ruten.

De gule lapper prydede den opsatte planche, der var sat op på Musholm - Ferie, Sport og Konference onsdag aften. Her havde Slagelse Kommune som en del af forberedelserne til Tour de France i 2021 inviteret borgere til en vaskeægte idéworkshop. Den skal munde ud i en endelig masterplan for, hvorledes kommunen skal udsmykkes, når verdens største cykelløb kommer til Danmark næste sommer. Slagelse-ruten finder sted 3. juli.

Der var godt 100 fremmødte borgere til stede, ligesom kommunens projektleder, Puk Hvistendal, borgmester John Dyrby Paulsen (S) og direktøren for Grand Départ Copenhagen Denmark 2021, Alex Pedersen, bidrog i den kreative arena.

Selv om der er halvandet år til cykelfesten, er det ikke for tidligt at komme med idéer. Den præcise planlægning frem mod Tour de France 2021 er nemlig allerede begyndt - både for cykelryttere og for cykelfans.

Idérigdom
Man har allerede flere aktiviteter og arrangementer i pipelinen. Workshoppen for borgere skal dermed bare gøre de forskellige events endnu mere farverige.

Med både strand, hav og varierende landskaber kan Slagelse Kommune tilbyde rytterne meget inden for naturoplevelser, og idéerne går da også på, hvor man gør ruten mest mulig lækker.

Forslagene går på blandt andet at lade den gule farve dominere ved eksempelvis Slagelse Festuge og strandfestivalen langs kysten, mens Trelleborg bør farvelægges i en eller anden forstand. Samtidig skal der stå vikinger langs ruten, ligesom blomster, vejpæle og lignende skal symbolisere Tour de France.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk