17. august 2019
Laura Keil fra Stenløse er en af de ni danske YouTubere og influencere, der er indstillet til ungdomskanalen Nickelodeons show Kids' Choice Awards.
Laura Keil fra Stenløse er en af de ni danske YouTubere og influencere, der er indstillet til ungdomskanalen Nickelodeons show Kids' Choice Awards.
Foto: Laura Keil
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Unge YouTubere indstillet til Kids' Choice Awards

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Unge YouTubere indstillet til Kids' Choice Awards
Sjælland - 01. marts 2019 kl. 16:19
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De to YouTubere Julia Sofia fra Karlslunde og rejsebloggeren Laura Caroline Keil fra Stenløse er sammen med syv andre danske videobloggere og influencere nomineret til ungdomskanalen Nickelodeons show Kids' Choice Awards.

Det indebærer, at alle deres fans, børn og unge fra hele verden kan stemme på dem frem til prisuddelingen den 23. marts.

Du kan stemme her.

De danske ungdomsidoler er nomineret i to forskellige kategorier, 'Favorit spirende stjerne' og 'Favorit influencer'. Prisuddelingen afholdes i Galen Center i Los Angeles med den populære DJ Khaled som vært og tiltrækker hvert år millioner af seere fra 170 lande. Som altid kan de se frem til at opleve nogle af verdens største stjerner på scenen - tidligere har navne som Justin Bieber, Katy Perry og Shawn Mendes optrådt.

Kids' Choice Awards vises på dansk tv på Nickelodeon den 24. marts kl. 19:00.

De danske nominerede er: »Favorit Spirende Stjerne«: Frederik Trudslev, Robin Rasmussen, Laura Caroline Keil og Robin & Samrita. »Favorit Influencer«: Julia Sofia, Rasmus Kolbe (Lakserytteren), Oscar Rosenstroem og Kristine Sloth.