11. december 2017
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre klar til finalen om Årets Ejerleder på Sjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre klar til finalen om Årets Ejerleder på Sjælland
Opdateret 10. oktober 2017 kl. 08:58
Sjælland - 10. oktober 2017 kl. 06:55
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Else Damsgaard
Tre finalister fra Sjælland er nu klar til finalen om prisen som Årets Ejerleder. Det er to fra Slagelse og én fra Køge.

Fælles for dem er, at de ikke alene skaber vækst og er til inspiration for andre. De har også en ambitiøs strategi for fremtidig vækst.

Ejvind Pedersen fra Scanmetals A/S i Slagelse er blandt finalisterne. På baggrund af en af sine egne idéer har han udviklet en ny produktionslinje, som miljøvenligt udvinder metaller fra slagger fra forbrændingsanlæg. Virksomhedens kunder er blandt andet tyske bilfabrikker, der bruger metallet til at støbe motorer.

Mogens Pedersen fra Egons A/S - også Slagelse - har meget fokus på at skabe en virksomhed med et fælles og stærkt DNA, og han er en first-mover inden for busrejseselskaber, når det gælder udvikling og implementering af online ordresystemer. Virksomheden er over 30 år og har 170 ansatte.

Palle Normann Svendsen fra Delfi Technologies A/S i Køge er også med. Han står bag en global løsningsleverandør, der har speciale i softwareløsninger inden for elektroniske hyldeforkanter, håndterminaler, kasse- og printløsninger.

Prisen som Årets Ejerleder uddeles for 14. gang af PwC. Det sker i samarbejde med blandt andet Nykredit og Dansk Erhverv. Finalen for Region Sjælland er 25. oktober.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.