17. januar 2021
Philip Faber og Frederik Cilius i selskab med Museum Vestsjællands formidlings- og kommunikationschef Mie Ellekilde i »Skattejagt på museet«. Pr-foto
Philip Faber og Frederik Cilius i selskab med Museum Vestsjællands formidlings- og kommunikationschef Mie Ellekilde i »Skattejagt på museet«. Pr-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tag på museum med Faber og Cilius

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tag på museum med Faber og Cilius
Sjælland - 08. januar 2021 kl. 17:45
Af Lars Jørgensen

Det er med både nysgerrighed og en ordentlig portion humor, at Philip Faber og Frederik Cilius på søndag kl. 20 indtager DR1 i premieren på den nye programserie »Skattejagt på museet«.

Her besøger det musikalske makkerpar Museum Vestsjælland, hvor de skal skabe og kuratere deres helt egen udstilling på Holbæk Museum. De besøger blandt andet Museum Vestsjællands kæmpe samling i Ugerløse, og bliver oprigtigt benovet, da de i en af de gamle stuer på Holbæk Museum pludselig står over for det klaver, som Friedrich Kuhlau komponerede »Elverhøj« på.

Programserien kan allerede nu streames på DR TV-app'en og på DR's hjemmeside. Her kan man også se Hella Joof og Nikolaj Koppel på Naturhistorisk Museum, Brødrene Anders og Peter Lund Madsen på Teknologisk Museum og Pernille Rosendahl og Knud Romer på Moesgaard.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?