15. oktober 2018
Rune i front er efterhånden blevet 16 år, og familien har endnu flere deltagere på eget hold til Medieløbet i år. Foto: Kate Hansen
Rune i front er efterhånden blevet 16 år, og familien har endnu flere deltagere på eget hold til Medieløbet i år. Foto: Kate Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sidste chance for Medieløb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sidste chance for Medieløb
Sjælland - 05. september 2017 kl. 13:15
Af Tine Fasmer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I dag tirsdag er sidste dag, man kan melde sig til Medieløbet og snuppe en kortere eller længere cykeltur på lørdag den 9. september med udgangspunkt i Næstved.

En af dem, der for længst har meldt sig til cykelløbet, der er arrangeret af DGI Storstrømmen, TVØst, DR P4, Sjællandske Medier og Lolland-Falsters Folketidende, er 70-årige Kate Hansen.

Hun og hele 10 andre familiemedlemmer tager i samlet flok familierutens 24 kilometer.

Det begyndte bare med hende og et par af de ældste børnebørn for en tre-fire år siden. Så tog svigersønnen Per med og de yngste børnebørn.

Og siden blev de flere og flere til den årlige familietradition. Sønnen Kenneth, hans kæreste Lene, datteren Sabine og børnebørnene Frida og Kalle.

- Ja, i år har vi virkelig fået mobiliseret. Min mand har fået en el-cykel, så han skal med for første gang. Og vores ældste barnebarn Sara tager sin kæreste Alexander med. Det er kun vores ene barnebarn, som ikke skal med i år, fordi hun er på efterskole, fortæller Kate Hansen.

Alderspræsidenten er bedstefar Henning Hansen på 72 år og yngste i flokken er Kalle på 9,5 år.

De lidt hurtigere cyklister kan snuppe 53 kilometer. Og de hårdere nysere kan begive sig ud på motionsruter på enten 116 kilometer eller den længste på 155 kilometer, som køres med tidtagning og præmieoverrækkelse.

Der ventes over tusind deltagere i Medieløbet.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.