21. marts 2019
I store områder på Sjælland har man stadig kun adgang til internet, der er så langsomt, at man er kvalificeret til at søge støtte fra statens bredbåndspulje. Foto: Christian Mikkelsen.
I store områder på Sjælland har man stadig kun adgang til internet, der er så langsomt, at man er kvalificeret til at søge støtte fra statens bredbåndspulje. Foto: Christian Mikkelsen.
Foto: Christian Mikkelsen FOTO: MIK.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se kort: Her er der stadig sløvt internet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se kort: Her er der stadig sløvt internet
Sjælland - 21. september 2018 kl. 11:30
Af Tomas Revsbech
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Borgerne i store områder af Sjælland har så ingen eller så langsom en internetforbindelse, at de er kvalificeret til at kunne søge om støtte til hurtigere internet fra Statens bredbåndspulje.

arrow Læs også: Ny portal viser vej til bedre bredbånd

Et af kriterierne for at kunne søge om støtte fra Bredbåndspuljen er, at man har adgang til en internethastighed på maksimalt download og upload på 10/2 mbit/s.

Som det frem går af denne opgørelse fra sammenligningsportalen bredbånd.dk, er der relativt mange rundt om på Sjælland, der vil kunne få glæde af puljen, som er vedtaget af et bredt folketingsflertal.

Jo rødere et postnummer-område er, jo flere adresser har så langsom en forbindelse, at de er kvalificeret til at søge fra statens bredbåndspulje.

Begrænsninger

Folketingsflertallet har vedtaget, at det primært er i landområder, man skal kunne få gavn af den knap 100 millioner kroner store pulje i år.

De grå områder på kortet er således områder, hvor man ikke er berettiget til at søge om støtte, fordi man er by-område.

I modsætning til tidligere år er der også indført en grænse, der betyder, at man maksimalt kan få totredjedele af et bredbåndsprojekts omkostninger fra bredbåndspuljen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.